fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Vulnerabilitate sau Slăbiciune?

februarie 9, 2023by irina
Vulnerabilitate-sau-Slăbiciune

Mulți cred că vulnerabilitatea înseamnă slăbiciune – așa credeam și eu, eram mereu “puternică”, niciodată nu spuneam când nu eram bine, afișam mereu masca de copil și apoi de femeie puternică până când “puterea” asta m-a pus la pământ.

Acceptă-ți partea vulnerabilă, nu îți fie teamă de ea, suntem făcuți să fim și vulnerabili. Arată-te lumii așa cum ești, nu îți fie teamă să nu fii acceptat! Acceptă-te tu în totalitate, asta este cel mai important și ceilalți vor vedea curaj și putere în vulnerabilitatea ta! De ce? Pentru că a te arăta lumii așa cum ești (fără a-ți fie teamă de judecată sau a-i pierde pe ceilalți) îți trebuie foarte mult curaj și asta înseamnă a-ți arăta vulnerabilitatea. Nu există curaj, putere interioară fără a te expune așa cum ești în totalitate.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Vulnerabilitate-sau-Slabiciune-1.jpg

Pentru a fi împăcat cu tine trebuie să îți accepți fiecare părticică a corpului și a minții și a-ți vedea sufletul. Îți dau un exemplu, unui om care trebuie să vorbească în fața a 10 sau 1000 de oameni crezi că nu îi este frică? Ooo și încă cum dar își acceptă frica ca fiind o normalitate și ea se dizolvă, când începe să vorbească din inimă trec toate temerile.

Cam așa este cu orice om sau situație când începi să spui adevărul tău din inimă (nu din durere – durerea care este frică, ură, ego, etc) atunci trec toate temerile și vei fi înțeles și ascultat.

Expune-te, arată lumii cine ești! Când frica sau rușinea pun stăpânire pe tine acceptă-le, spune „da sunt în mine și este normal”, nu te lupta cu ele pentru că îți vor arăta că sunt mai puternice. Nu încerca să le controlezi.

Te îmbrățișez cu iubire!!!
Irina