fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Universul este in interiorul tău!

februarie 9, 2023by irina
Universul-este-in-interiorul-tău

Oamenii, în general, dau vina pe ce se întâmplă în viața lor pe ceilalți, pe bani, pe situații, etc. Dar cum putem fi liniștiți și fericiți dacă ne “îngrijim” mereu de exterior sau ne îngrijorăm de ceea ce se întâmplă în viața noastră sau îi învinovățim pe ceilalți (unii chiar pe ei înșiși), îi judecăm pe ceilalți sau ne plângem de trecut și ne este frică de viitor?

Oare cum toate acestea pot ajuta la liniștea, fericirea pe care o căutăm însetați toată viața ca și cum este o destinație la care se ajunge foarte greu. Această destinație este foarte departe mereu, este căutată prin intermediul celorlalți, a unui job, a banilor, a unei case, a hainelor, etc.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Universul-este-in-interiorul-tau-1.jpg

Fericirea și liniștea nu sunt undeva departe! Nu reprezintă o destinație! Fericirea și liniștea sunt chiar drumul pe care îl parcurgem acum, chiar traseul de acum. Doar gândurile tale și atenția ta face ca liniștea, fericirea să fie îndepărtate. La orice reacționezi negativ, la orice gând pe care îl ai, orice învinovățire de a ta sau a celorlalți, orice victimizare din trecutul tău justificată sau nu, toate acestea vor face ca liniștea și fericirea să dispară din corpul tău din ce în ce mai mult.

Cu orice vorbă bună, înțelegere, compasiune, respectul față de sine și de ceilalți, orice apreciere, acceptare a realității celorlalți vor face ca pacea, liniștea, fericirea să crească din ce în ce mai mult în corpul tău.
Când vei practica să fii atent la ce simți și ce gândești din ce în ce mai mult vei vedea cu adevărat că iadul sau raiul sunt strict în tine și pe cel pe care îți pui atenția, pe cel pe care îl alegi, îi dai mai multă crezare și importanță și acela pe care îl vei practica din ce în ce mai mult va deveni realitatea ta interioară, automat viața ta, realitatea ta exterioară.

Fii mereu atent la gândurile și emoțiile tale și dacă este un gând, sentiment care nu ți-l dorești în interiorul tău acceptă-l, fii blând cu tine, respiră și schimbă-ți atenția pe ceva care să te facă să te simți bine. Este un proces, nu ușor, care îți schimbă viața și dacă vei vedea rezultate vei vrea din ce în ce mai mult să practici. Este timpul să începi să te simți bine, bineînțeles dacă asta îți dorești!

Te îmbrățișez cu iubire!
Irina