fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Unitate

februarie 8, 2023by irina
Unitate

Fizica cuantică spune că golul pe care noi îl percepem ca și gol de fapt nu este gol, este plin de valuri de energie. Dacă suntem conectați prin energie cu tot ce există și suntem Unul, atunci când te gândești la ceva cu emoție atragi. Emoția este de fapt energia prin care atragi, emoția este vibrație.

Ce fel de energie ai în fiecare zi în mare parte a zilei și cât de puternică este ea, direct proporțional vei atrage. Cu cât te apropii de iubire cu atât vor veni lucruri minunate în viața ta.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Unitate-1.jpg

Puterea pe care o ai este mai mare decât ai putea crede.

Dacă tu trimiți energie prin gândul și emoția ta atunci când te uiți la știri, când gândești negativ, când vorbești rău despre țara ta, vecinii tăi, atunci tu vei ajuta la multiplicarea energiei negative spre acele lucruri și a ta proprie. Este responsabilitatea ta să îți schimbi percepțiile pentru a avea o familie fericită (bineînțeles dacă se poate, asta nu înseamnă să stăm într-o situație unde să ne punem măști) o țară bună în viitor și chiar ajutăm generațiile care vor veni. Chiar dacă vorbiți sau vă gândiți spre exemplu la un război dintr-o țară gândiți-vă că într-un viitor apropiat va fi bine în acea țară și gândiți-vă cu pace.

Când am scris despre iubirea de sine nu înseamna să fii egoist ci orice faci și ce simți să nu îți creeze disconfort și schimbându-ți percepțiile te va ajuta.

Cine spune ce este „normal”? Societatea, media, familia? Poate doar atunci când văd pe cineva împăcat cu sine și vorbind din iubire (lecții pentru binele nostru ca și întreg) îl voi asculta (aici includ media, politica, etc) dar dacă persoanele care mă învață sunt în separare de sine și de tot și sunt mereu în poziția de victime și nefericiți vor să mă învețe ceva oare ce am de învățat? Aveți grijă ce puneți în mintea voastră și ce credeți ca fiind adevărat. Tot ce vine din ură, frică, separare nu are ce căuta în noi.

Te îmbrățișez cu iubire!!!

Irina