fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Trecut-PREZENT-Viitor

februarie 8, 2023by irina
Trecut-PREZENT-Viitor

Totul se întâmplă în PREZENT – și trecutul și viitorul! Ce înseamnă asta? Dacă acum, în prezent, te gândești la ceva din trecut și ai anumite emoții tu de fapt le simți acum readucând acele stări, emoții în prezentul tău. Ca să nu se întâmple asta și să te “împaci” cu anumite situații din trecut uită-te la acele situații ca fiind niște lecții, că nu ai fi ajuns aici dacă nu erau acele lecții. Vezi ce ai învățat din ele și iartă-te pe tine și pe ceilalți (dacă este vorba de persoane).

Dacă tu simți anumite emoții vei recrea aceeași stare pe care o ai acum și în viitor pentru că, știm bine, atragem ceea ce suntem. Deci tu recreezi aceleași emoții și situații în viitor doar gândindu-te la trecut și având aceleași emoții pe care le-ai simțit atunci! Exemplu: trădare, tristețe, etc. În schimb, dacă creezi emoții de fericire, bucurie acum în prezent atunci tu deja conturezi aceste stări, emoții în viitor. Este o amprentă pe care o pui corpului.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/trecut-prezent-viitor-1.jpg

Creând aceste emoții vei vedea viața diferit, se vor întâmpla lucruri care să îți recreeze această stare de fericire, bucurie. De ce? Pentru că din nou atragem ce suntem ca și amprentă emoțională. Iar această amprentă emoțională putem să o schimbăm cu ajutorul gândurilor, modificându-ne percepțiile. Exemplu: mergi la un restaurant și chelnerul varsă cafeaua pe tine. În loc să țipi și să te enervezi gândește-te că poate este prima lui zi de muncă în acel restaurant și este emoționat. În orice situație poți să îți schimbi percepțiile pentru a nu-ți schimba energia și buna dispoziție. Până la urmă merită ceva în lumea asta să nu stai bine cu tine?

Te îmbrățișez cu iubire!…
Irina