fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Timpul Potrivit

februarie 9, 2023by irina
Timpul-Potrivit

În trecut încercam să îi învăț pe cei din jurul meu (prieteni, cei din familie) cum să aibă o viață mai bună dar nu vroiau să audă sub nici o formă. Erau total împotrivă la tot ceea ce spuneam eu. Oamenii, dacă nu sunt deschiși, dacă nu vor să învețe, nu vor învăța niciodată! Tu nu poți face absolut nimic, în afara faptului că îți vei consuma energia ta creatoare, le vei crea și lor o energie negativă, așa că oprește-te, folosește energia în a crea viața ta și ceilalți, dacă vor să învețe de la tine ca și exemplu o vor face, care nu, asta este.

Sunt oameni care dacă nu ajung să se învețe cu greul nu vor învăța și tu nu poți face nimic decât să îi înțelegi, să le fii alături (dacă nu, te afectează pe tine) și să le oferi iubire.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Timpul-Potrivit-1.jpg

Eu am avut un exemplu foarte clar unde am ținut cu tot dinadinsul să învăț persoana respectivă, fiind din familie și gândindu-mă la momentul respectiv că fac un bine. După luni de încercări, certuri (în care sufeream și eu și persoana respectivă) am renunțat, mi-am luat atenția de la acele “probleme” ale persoanei respective, am acceptat-o în totalitate cu “bune și rele” și totul a fost minunat, chiar a învățat singură. Lasă-i libertatea de a-și alege propria cale! Am pus ghilimele la “bune și rele” pentru că așa percepem noi realitatea, în schimb sunt doar niște percepții, lucrurile pe care tu le vezi rele pot fi bune pentru ceilalți și invers.

Nu ți-ai dorit să îți depășești fricile și limitele și să iubești cu adevărat viața? Deschide-ți inima, ascultă și ai ochi pentru toate experiențele și oamenii care vin în viața ta!
Învață de la orice persoană întâlnită câte ceva, asculta pe ceilalți și observa minunăția din ei, încearca să nu mai judeci.

Orice om este divin! De la cei care mătură pe stradă la cei mai sus din societate, directori, președinți, de la mama până la un simplu trecător, de la un copil până la o persoană de vârstă înaintată, de la toți putem învăța și în toți există divinitatea. Nimeni nu este mai presus sau mai prejos!

Pentru mine oamenii sunt toți la fel, eu am încredere și iubesc divinitatea din ei, nu mă interesează ce job au sau realizările lor personale. Toți au adevărul divin în ei și dacă ești destul de deschis vei vedea cum îți vor răspunde la întrebările tale pentru că divinitatea lucrează prin toți, depinde de tine cât de deschis ești și cât de bine ești ancorat în prezent. Eu am avut răspunsuri pe care le aveam în mine de la oameni la care nici nu te poți aștepta.

Te îmbrățișez cu iubire!!!
Irina