fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
SERVICII

Kundalini Bodywork

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Kundalini BodyworkDespre Kundalini Bodywork

Kundalini Bodywork este o practică holistică ce schimbă vibrația corpului acționând pe 3 niveluri în același timp – fizic, mental și emoțional, sau inimă, minte și corp.

Emoțiile dense și chi-ul sunt efectiv extrase afară din corp, transformate și apoi trase înapoi, pe măsură ce eliberăm calea pentru Kundalini, integrând energiile masculine și feminine ca să se unifice în al 3-lea ochi.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/sesiunea-kundalini.png

Practica include:

 • Munca energetică asupra corpului
 • Înlăturarea zidurilor de protecție emoționale și fizice
 • Integrarea aspectelor „de umbră”
 • Psihologie non-dualistă
 • Practici de pranayama și lucrul cu respirația

Această terapie combină practici tantrice și taoiste cu știința occidentală, fiind în același timp profund înrădăcinată în filosofia buddhistă.
Sesiunile durează în general între 2 ore si 2 ore jumatate.
În timpul sesiunilor ești încurajat și învățat să-ți creezi propria practică pe măsură ce înveți să-ți folosești respirația și energia pentru a-ți transforma vibrația.

Kundalini Bodywork lucrează cu tine indiferent de nivelul la care ești, fie că treci printr-o perioadă de depresie și vrei să transformi în viața ta o mare cantitate de traumă și de tristețe în plăcere și bucurie, fie că deja ai vindecat foarte multe după ani de muncă cu sine și de dezvoltare personală și dorești să faci un pas către următorul nivel, către versiuni mai înalte ale tale, atrăgând și manifestând ceea ce dorești în viața ta.

Această terapie se practică în special în sesiuni unu-la-unu.

Kundalini Bodywork ne învață legea universală și programează legea universală în corpul nostru, astfel încât mediul nostru exterior să reflecte cu adevărat interiorul nostru.

INTREBARI SI RASPUNSURIKundalini Bodywork

Ce voi experimenta in timpul sesiunii Kundalini Bodywork?

Kundalini bodywork oferă, de asemenea, o experienta profunda de relaxare, ceea ce poate fi extrem de benefic pentru oameni care au un ritm prea alert in viata si se simt epuizati și stresați.

In timpul sesiunii persoanele pot simți caldura in corp, mișcări ale corpului, eliberari emoționale prin plâns sau sunet și/sau mudra (Mudra este un gest simbolic realizat cu mâinile care ajuta la vindecare) .

Obiectivele kundalini bodywork pot varia foarte mult, iar experientele difera de la o persoana la alta. Acest lucru face kundalini bodywork o abordare potrivita pentru orice individ care cauta sa-si optimizeze starea fizica si mentala, fiind un mod eficient de a obtine beneficii pe termen lung.

Pot face Kundalini Bodywork pe cont propriu?

Este important ca si kundalini bodywork să fie efectuat de un practician kundalini calificat , care poate oferi asistență și îndrumare pe durata sesiunii.
Un terapeut kundalini va lucra cu corpul tău, folosind tehnici speciale pentru a-ți stimula energia.

Ce este energia Kundalini?

Energie Kundalini / Energie a Forței Vitale

Energia, cunoscută sub diferite nume precum Kundalini, Chi, Prana, Shakti, Qi sau Forță Divină, reprezintă termenul antic care înconjoară un singur concept – ENERGIE. Ea definește esența însăși a ființei și existenței noastre. La baza universului se află ENERGIA, componenta fundamentală a tuturor lucrurilor!

Energia Kundalini se referă la o puternică energie spirituală, considerată a se afla la baza coloanei vertebrale în corpul uman. În diferite tradiții spirituale, în special în yoga și anumite ramuri ale hinduismului, Kundalini este considerată forța vitală sau energia creatoare primordială.

Termenul „Kundalini” provine din limba sanscrită și se traduce prin „șarpe înfășurat” sau „șarpe în spirală.” Adesea este reprezentată ca un șarpe înfășurat în stare latentă la baza coloanei vertebrale, în special la chakra rădăcină, considerată prima dintre centrul de energie ale corpului.

Trezirea energiei Kundalini poate duce la experiențe spirituale profunde, autocunoaștere și expansiunea conștiinței. Când energia Kundalini este activată, se spune că se ridică de-a lungul canalului central de energie de-a lungul coloanei vertebrale, trecând prin diverse centre de energie (chakre) pe parcurs. Pe măsură ce se înalță, purifică și echilibrează centrele de energie, conducând la o stare crescută de conștiență și evoluție spirituală.

Energia forței vitale este energia fundamentală care susține toate ființele vii. Este forța animatoare care dă viață organismelor și le alimentează funcțiile vitale. Se crede că energia forței vitale curge prin toate lucrurile vii, de la plante și animale până la oameni.

Înțelegerea energiei forței vitale se bazează pe ideea că există o energie subtilă și invizibilă care stă la baza tuturor proceselor fizice și biologice. Se crede că circulă prin corp de-a lungul canalelor sau traseelor de energie, influențând atât sănătatea fizică, cât și pe cea mentală.

Deși conceptul de energie a forței vitale poate varia în funcție de culturi și credințe spirituale, principiul de bază rămâne același – recunoașterea unei energii subtile și esențiale care susține viața și contribuie la sănătatea și vitalitatea generală a ființelor vii.

Care sunt beneficiile sesiunilor Kundalini Bodywork?

Kundalini Bodywork: Descoperirea Liniștii Interioare și Puterea Personală

Experimentează multitudinea de beneficii pe care le oferă Kundalini Bodywork – fizic, mental și energetic. Această practică transformatoare armonizează și echilibrează energia, eliberând blocajele energetice. Prin Kundalini Bodywork, vei descoperi o relaxare sporită, claritate mentală și echilibru interior.

Alină afecțiuni fizice precum durerea, tensiunea, oboseala și stresul, și dezvoltă o conexiune spirituală profundă cu tine însuți, sprijinind starea generală de bine. Puterea personală în viața cotidiană devine accesibilă, permițându-ți să îmbrățișezi potențialul tău cel mai înalt.

Descoperă abilitățile ascunse și trezește zonele latente ale conștiinței tale prin Kundalini Bodywork. Indiferent dacă sunt ședințe individuale sau în grup, această modalitate stimulează creșterea personală și vindecarea, invitându-te să explorezi potențialul tău inascut.

Tratează o gamă de simptome fizice, de la durere și inflamații la rigiditatea articulațiilor și probleme digestive. Recuperează echilibrul interior pe măsură ce stresul și anxietatea se estompează, claritatea mentală se îmbunătățește, hormonii se stabilizează și forța fizică crește.

Angajându-te în Kundalini Bodywork, te conectezi cu Sinele tău superior, deschizând calea către liniștea interioară și deblocarea traseelor vitale de energie în corpul tău. Îmbrățișează această practică puternică pentru a călători către autodescoperire și o existență împuternicită.

Cum sa ma pregatesc pentru sesiunea Kundalini?

Pregătirea înainte de sesiunea de Kundalini Bodywork și conectarea cu energia Kundalini necesită câțiva pași esențiali pentru a-ți îmbunătăți experiența și a te asigura că parcurgi o călătorie transformatoare. Iată câteva indicații care te vor ajuta să te pregătești:

 • Stabilește Intenții: Înainte de sesiune, dedică timp pentru a reflecta asupra intențiilor tale pentru Kundalini Bodywork. Gândește-te la ceea ce dorești să vindeci, să eliberezi sau să explorezi în timpul sesiunii. Stabilirea unor intenții clare ajută la concentrarea energiei tale.
 • Hidratare și Nutriție: Asigură-te că ești bine hidratat în zilele care preced sesiunea. Consumă mese hrănitoare și ușoare, evitând alimentele grele sau procesate. O dietă echilibrată sprijină fluxul de energie și îmbunătățește receptivitatea ta în timpul sesiunii.
 • Conștientizare Mindfulness: Cultivă conștientizarea și mindfulness în zilele care preced sesiunea. Practică meditația, respirația profundă sau alte tehnici de relaxare pentru a-ți liniști mintea și a te conecta cu tine însuți. Acest lucru te pregătește să intri în sesiune cu o minte deschisă și centrată.
 • Îmbracă-te Confortabil: Poartă haine lejere și confortabile, care permit mișcarea ușoară și promovează Kundalini Bodywork implică adesea mișcări ale corpului, așa că îmbrăcămintea comodă este esențială.
 • Deschidere și Încredere: Abordează sesiunea cu inima deschisă și cu încredere în proces. Ai încredere în practicianul tău și în înțelepciunea corpului tău pentru a te ghida prin experiență. Abandonează-te energiei și permite-i să curgă.
 • Evită Stimulenții: În orele care preced sesiunea, evită stimulenții precum cafeina sau substanțele recreaționale. Aceștia pot interfera cu fluxul energetic și pot împiedica capacitatea ta de a te implica pe deplin în proces.
 • Odihnă și Relaxare: Asigură-te că ai parte de odihnă adecvată înainte de sesiune. Un corp și o minte odihnita sunt mai receptivi la energie și permit o experiență mai profundă și mai transformatoare.
 • Renunță la Așteptări: Lasă deoparte orice idei preconcepute sau așteptări despre sesiune. Fiecare experiență de Kundalini Bodywork este unică și se desfășoară în propriul său mod. Îmbrățișează călătoria așa cum vine și ai încredere că îți va aduce exact ceea ce ai nevoie.

Prin pregătirea conștientă poți optimiza sesiunea de Kundalini Bodywork și te poți deschide către întregul potențial al energiei forței vieții. Reține că fiecare persoană are o experiență diferită, așa că lasă-te purtat de proces cu deschidere și receptivitate.

Pregătirea aspectelor tehnice și spațiului pentru o sesiune online de Kundalini Bodywork

Pregătirea aspectelor tehnice și spațiului pentru o sesiune online de Kundalini Bodywork este esențială pentru o experiență lină. Iată cum poți proceda:

 • Conexiune la Internet: Asigură-te că ai o conexiune stabilă și de mare viteză la internet.
 • Configurarea Dispozitivului: Folosește un calculator, tabletă sau smartphone cu o cameră și un microfon de calitate. Așează dispozitivul la un unghi confortabil, astfel încât tu și practicianul să vă puteți vedea clar pe parcursul sesiunii.
 • Platforma Video: Instalează și testează software-ul Zoom în prealabil pentru a evita problemele tehnice de ultim moment.
 • Iluminare Bună: Asigură-te că încăperea are iluminare suficientă, preferabil lumina naturală. Evită să stai cu o sursă luminoasă puternică în spate, deoarece te poate face să pari întunecat pe cameră.
 • Mediu Liniștit: Alege o încăpere liniștită și privată în care să nu fii întrerupt sau distras în timpul sesiunii. Anunță-ți familia despre sesiune în avans pentru a minimiza deranjul.
 • Saltea de Yoga și Accesorii: Așază-ți salteaua de yoga și orice accesorii de care ai putea avea nevoie, cum ar fi perne sau pături, în câmpul vizual al camerei. Astfel, ai un spațiu confortabil.
 • Backup pentru Internet: Dacă este posibil, asigură-te că ai o conexiune de internet backup sau un hotspot mobil disponibil în cazul în care conexiunea principală întâmpină probleme.
 • Confidențialitate și Consimțământ: Asigură-te că te simți confortabil cu setările de confidențialitate și că ai dat consimțământul informat pentru sesiune.

Prin urmarea acestor pași, poți crea un mediu propice și tehnic fiabil pentru sesiunea ta online de Kundalini Bodywork. Această pregătire îți va permite să te implici pe deplin în experiență și să beneficiezi la maximum de energiile transformatoare ale sesiunii.

Ce se intampla in timpul sesiunii Kundalini KBW?

În timpul unei sesiuni de Kundalini Bodywork, se desfășoară mai multe procese transformative, conducând la o experiență profundă și vindecare. Iată o prezentare generală a ceea ce se întâmplă de obicei într-o astfel de sesiune:

 • Stabilirea Intenției: Sesiunea începe, de obicei, cu stabilirea unei intenții. Clientul poate exprima intențiile lui pentru sesiune, concentrându-se pe anumite aspecte pe care dorește să le abordeze sau să le exploreze.
 • Evaluare Energetică: Practicianul poate efectua o evaluare energetică a corpului clientului, simțind și evaluând fluxul de energie, centrii energetici (chakrele) și potențialele blocaje. Această evaluare ajută la adaptarea sesiunii la nevoile individuale.
 • Activarea Energiei: Practicianul utilizează diverse tehnici, cum ar fi atingerea, respirația și canalizarea energiei, pentru a activa energia Kundalini din corpul clientului. Această activare ajută la trezirea energiei latente și stimularea fluxului său.
 • Eliberarea Energiei: Pe măsură ce energia Kundalini se trezește, poate duce la eliberarea blocajelor emoționale și energetice. Clientul poate experimenta o creștere a emoțiilor sau senzațiilor pe măsură ce energia se deplasează prin diferiții centri energetici.
 • Călătorie Interioară: Clientul poate intra într-o stare meditativă profundă sau într-o stare alterată de conștiință. În această stare, pot accesa subconștientul și pot obține înțelegeri legate de probleme nerezolvate sau traume din trecut.
 • Senzatii Fizice: În timpul sesiunii, clientul poate experimenta diverse senzații fizice, cum ar fi furnicături, căldură sau vibrații, pe măsură ce energia Kundalini se deplasează prin corpul lor.
 • Echilibrarea Centrilor Energetici: Practicianul lucrează pentru a echilibra și armoniza centrii energetici (chakrele). Curățarea și echilibrarea acestor centri ajută la îmbunătățirea stării generale de bine și vitalitate.
 • Eliberarea Tensiunii: Kundalini Bodywork poate ajuta la eliberarea tensiunii fizice, reducerea durerii și promovarea relaxării în tot corpul.
 • Vindecare și Integrare: Sesiunea facilitează un proces profund de vindecare, în care sunt abordate aspectele emoționale, mentale și energetice. Clientul este ghidat să integreze experiențele și înțelegerile dobândite în timpul sesiunii în viața lor de zi cu zi.
 • Ancorare : Spre sfârșitul sesiunii, practicianul se asigură că energia Kundalini este ancorată și integrată în corpul fizic și energetic al clientului. Tehnicile de ancorare ajută beneficiarul să revină la o stare de echilibru și prezență.
 • Integrare După Sesiune: După sesiune, clientul poate experimenta schimbări continue pe măsură ce energia continuă să lucreze în interiorul lor. Practicianul poate oferi îndrumare cu privire la modul de susținere a procesului de integrare în zilele care urmează sesiunii.

Este important să se țină cont că experiențele specifice în timpul unei sesiuni de Kundalini KBW pot varia considerabil de la o persoană la alta. Călătoria fiecărei persoane este unică, iar procesul de vindecare se desfășoară în funcție de nevoile lor specifice, pregătire și dinamica energetică. Irina A creează un spațiu sigur și susținător pentru ca clientul să exploreze și să experimenteze puterea transformătoare a energiei Kundalini.

Cum ar trebui să procedez în timpul ședinței?

În timpul sesiunii de Kundalini Bodywork, este important să rămâi centrat în inimă și să nu lași mintea să rătăcească. Adu mereu atenția înapoi în corpul tău și în inimă pe parcursul sesiunii. Această practică de a rămâne prezent te ajută să te conectezi cu energia transformatoare și să experimentezi potențialul profund de vindecare al energiei Kundalini.

Prin a rămâne ancorat în inimă, poți intensifica conștientizarea, elibera distragerea și să permiți energiei să curgă liber, creând o experiență mai profundă și semnificativă. Adu-ți aminte, cheia este să îmbrățișezi momentul prezent, unde se află adevărata putere a Kundalini.

În timpul Kundalini Bodywork, este important să vă permiteți să experimentați și să simțiți în totalitate orice emoție sau senzație care apare. Acordați-vă permisiunea să o lăsați să iasă și să oferiți corpului libertatea de a se exprima somatic. Îmbrățișând și recunoscând aceste sentimente, puteți ajunge la vindecări și transformări profunde în timpul ședinței.

Nu uitați, acest proces presupune să onorați și să acceptați tot ceea ce apare în interiorul vostru, creând astfel un spațiu sigur pentru eliberarea emoțională și catartică. Făcând acest lucru, deschideți ușa către niveluri mai profunde de autocunoaștere și conexiune cu puterea transformatoare a energiei Kundalini.

Acordarea permisiunii corpului de a simți orice emoție în timpul Kundalini Bodywork este esențială, deoarece emoțiile și sentimentele fac parte integrantă din experiența noastră umană. Adesea, suprimăm sau reprimăm emoțiile din cauza condiționării sociale, traumelor din trecut sau fricii de a fi judecați. Prin acordarea permisiunii de a simți și exprima aceste emoții în timpul ședinței, creăm un spațiu sigur și susținător pentru eliberarea emoțională și vindecare.

Kundalini Bodywork poate activa și stârni emoții adânc înrădăcinate, depozitate în centrele energetice ale corpului. Permițându-ne să simțim și să exprimăm aceste emoții, ne ajută să eliberăm blocaje energetice, traume nerezolvate și tipare negative. Este un proces catartic care promovează curățarea emoțională și creează spațiu pentru transformare benefică.

Atunci când ne acordăm permisiunea de a simți fără judecată sau rezistență, onorăm autenticitatea noastră și promovăm acceptarea de sine. Acest lucru ne permite să procesăm și să integrăm emoțiile, conducând la o mai mare pace interioară, echilibru emoțional și bunăstare generală.

În plus, energia Kundalini este intim legată de emoțiile și conștiința noastră. Permițând emoțiilor să curgă liber în timpul ședinței, putem facilita o conexiune mai profundă cu puterea transformatoare a Kundalini. Se deschide calea pentru creștere personală, conștientizare de sine și trezire spirituală.

Amintește-ți că fiecare emoție are un scop și merită să fie recunoscută. Prin acceptarea sentimentelor noastre, îmbrățișăm umanitatea noastră și pornim într-o călătorie profundă de autodescoperire și vindecare în timpul ședinței Kundalini Bodywork.

Dupa Sesiune - Integrare

Integrarea după o sesiune de Kundalini Bodywork reprezintă o etapă esențială a procesului de vindecare. Iată câțiva pași importanți pentru a sprijini și îmbunătăți procesul de integrare:

 • Odihnă și Hidratare: După sesiune, acordă-ți timp pentru odihnă și bea multă apă. Kundalini KBW poate fi energetic intens, iar o hidratare adecvată ajută la eliminarea toxinelor și susține mecanismele naturale de vindecare ale corpului.
 • Reflectă asupra Experienței: Petrece timp reflectând asupra sesiunii de Kundalini KBW. Înregistrează în jurnal orice insights, emoții sau senzații care au apărut în timpul sesiunii. Această auto-reflecție poate aprofunda înțelegerea procesului și a efectelor acestuia.
 • Permite Fluxul Emoțiilor: Kundalini Bodywork poate aduce la suprafață emoții și poate elibera blocaje energetice. Permite-ți să simți și să exprimi orice emoții care apar în mod natural. Acordă-ți permisiunea să le procesezi și să le eliberezi fără judecată.
 • Practică Mindfulness și împământarea : Angajează-te în practici de mindfulness, cum ar fi meditația sau respirația profundă, pentru a rămâne prezent și conectat cu pământul. Aceste practici ajută la integrarea schimbărilor energetice și mențin echilibrul în viața de zi cu zi.
 • Hrănește-ți Corpul: Consumă alimente hrănitoare care susțin starea ta fizică și energetică. Concentrează-te pe o dietă echilibrată cu fructe proaspete, legume și cereale integrale pentru a furniza nutrienții esențiali organismului tău.
 • Mișcare și Exerciții: Practică mișcări blânde sau yoga pentru a menține fluxul de energie în corp. Evită activitățile fizice intense imediat după sesiune pentru a permite o integrare graduală a energiei.
 • Rămâi Deschis și Receptiv: Fii deschis la continuarea constientizarilor și a schimbărilor care pot apărea în zilele sau săptămânile care urmează după sesiune. Ai încredere în înțelepciunea corpului tău și în procesul de vindecare și transformare.
 • Caută Suport: Dacă ai întrebări sau îngrijorări legate de experiențele de după sesiune, nu ezita să te adresezi practicianului Kundalini Bodywork. Ei pot oferi îndrumare și sprijin pe măsură ce integrezi efectele sesiunii.
 • Evită Stimulentii: După sesiune, acordă-ți timp să integrezi senzațiile fără a te copleși cu stimuli externi. Limitează expunerea la situații stresante sau conținut media intens care ar putea perturba procesul interior.
 • Auto-compasiune: Fii amabil și blând cu tine însuți în timp ce navighezi prin etapa de integrare. Vindecarea este o călătorie unică, este în regulă să îți acorzi timpul necesar pentru a integra pe deplin experienț

Prin îmbrățișarea procesului de integrare primesti pe deplin efectele transformătoare ale terapiei Kundalini Bodywork, ducând la o vindecare profundă, creștere personală și conștientizare extinsă în viața ta.

SESIUNI

Potențialul uman este nelimitat

Cheia evoluției este introducerea unei dimensiuni ale conștiinței superioare în conștientizarea noastră.
Potențialul uman este capacitatea înnăscută a fiecărei persoane de a trăi și a se exprima în concordanță cu cel mai înalt sine.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/qhht.png

Hipnoza QHHT

QHHT – Terapie de vindecare prin câmpul cuantic a fost creată de Dolores Cannon.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/bqh.png

Hipnoza BQH

Conectează-te cu Adevăratul tău Sine pentru vindecare și evoluție spirituală.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/kundalini-bodywork.png

Kundalini Bodywork

Kundalini Bodywork este o practică holistică ce schimbă vibrația corpului.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/cep.png

CEP

CEP, sau Programe Energetice Coerente, este o tehnică profund transformatoare.

bt_bb_section_top_section_coverage_image