fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Subconștientul nu face diferența

februarie 8, 2023by irina
Subconștientul-nu-face-diferența

Mama tot timpul îmi spunea, când eram copil, că nu e bine să mergem la culcare supărați. Atunci nu înțelegeam de ce. Acum știu că înainte de a adormi subconștientul poate fi accesat, creierul este în undele theta în acele momente.

Viața noastră este compusă dintr-o multitudine de programe pe care le avem în subconștient iar acesta înseamnă 95% din creier- doar 5% este conștiință.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Subconstientul-nu-face-diferenta-1.jpg

Cele mai importante momente în care putem accesa subconștientul acasă sunt dimineața și seara când creierul este în undele theta, imediat când te trezești și înainte de a adormi. De aceea îți recomand înainte de culcare să îți pui acele afirmații pe care le găsești pe youtube, pune-ți căștile în urechi și lasă să meargă și după ce adormi, pune afirmațiile de care crezi tu că ai nevoie și ascultă-le în timp ce adormi.

Am scris într-un articol precedent cum să îți dai seama de programele care le ai, ceea ce îți e cel mai greu să faci, lupta aceea când trebuie să faci ceva cu viața ta. În tine sunt tot timpul niște programe care trebuiesc schimbate sau adaptate nevoilor tale. Schimbându-ți percepțiile și punându-ți seara afirmațiile dorite îți schimbi pozitiv viața. Îți dau un exemplu – dacă trebuie să te lupți mereu ca să te asculte cei din jur și te irită pentru că nu ești auzit sau trebuie să ridici vocea, atunci pune-ți afirmații de acceptare, iubire și încredere de sine. Mai este o variantă pe care eu o folosesc – este o aplicație care se numește Mind Movie, în ea îți construiești un mic filmuleț cu ajutorul pozelor personale, poți pune chiar și fișiere video, afirmații și muzica pe care o vrei. În acest mod îți faci filmul vieții tale, cum ai vrea să arate viața ta și ce vrei să simți.

Subconștientul nu face diferența dintre ce este real și ce nu. E vremea să punem programele pe care ni le dorim. Și când pui un filmuleț sau un fișier audio de pe youtube simte acele sentimente ca și cum e real. Chiar înainte de a adormi.

Te îmbrățișez cu iubire!!!

Irina