fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
Kundalini Bodywork

Retreat in Cisnădioara 21-23 august

Creație Energetică și Transformare într-un Spațiu de Vindecare
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Kundalini BodyworkRetreat in Cisnădioara 21-23 august

Bun venit la retreat-ul nostru special, care va avea loc la Forest Villa, în frumoasa Cisnădioara, în perioada 21-23 august. În aceste două zile, vom explora puterea creației energetice și vom transforma spațiul într-un sanctuar de vindecare și transformare. Vă mulțumim că ați ales să vă alăturați nouă în această experiență profunda.

În cadrul acestui retreat, ne vom concentra pe terapiile Kundalini –   Kundalini KBW este o formă de terapie care se concentrează pe eliberarea și activarea energiei Kundalini, energia primordială care rezidă în fiecare dintre noi. CEP (Changing the Energy Patterns), o tehnică de hipnoză care ne permite să explorăm un posibil viitor pentru a-l manifesta și a aduce în prezent ceea ce ne dorim. Cu ajutorul acestor tehnici puternice, vom deschide porțile spre potențialul nostru interior și vom naviga în energiile subtile ale câmpului cuantic.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/sesiunea-kundalini.png

Programul nostru a fost conceput pentru a ne ajuta să ne simțim Creatori și conectați cu energia vieții. Mâncarea oferită va fi vegană, pentru a sprijini lucrul nostru energetic și pentru a ne ajuta să ne purificăm și să ne pregătim corpul și mintea pentru această călătorie profundă.

Iată subiectele care ne vor ghida în timpul acestui retreat:

  1. Manifestare – Vibrația manifestării: Vom învăța să ne conectăm cu energia creatoare a Universului și să o folosim pentru a manifesta ceea ce ne dorim în viață.
  2. Vindecare: Ne vom deschide către procesul de vindecare a aspectelor noastre emoționale, mentale și fizice pentru a ne elibera blocajele și a ne permite să ne trăim viața într-un mod autentic și armonios.
  3. Câmpul Cuantic: Vom explora modul în care câmpul cuantic interacționează cu realitatea noastră și cum putem utiliza această cunoaștere pentru a ne crea propria realitate.
  4. Ritm, Flow, Intenție: Vom învăța să ne sincronizăm cu ritmul natural al vieții, să ne lăsăm purtați de fluxul existenței și să ne concentrăm intențiile noastre într-un mod clar și conștient.
  5. Împământare vs. Ancorare: Vom explora modalități de a ne conecta cu energiile Pământului și de a ne ancora în prezent pentru a trăi în armonie cu mediul înconjurător.
  6. Alegere – Punctul de Alegere: Vom învăța să devenim conștienți de puterea alegerii noastre și de impactul pe care-l poate avea asupra vieții noastre.
  7. Vulnerabilitate: Vom explora frumusețea și puterea vulnerabilității și cum aceasta ne poate elibera și ne poate ajuta să creștem.
  8. Energia celebrării: Vom recunoaște și vom sărbători fiecare reușită și fiecare pas înainte pe acest drum al transformării și autocunoașterii.

Programul nostru va include sesiuni de respirație, meditație, exerciții energetice și explorări profunde ale sinelui. Vom crea împreună o energie puternică și susținătoare, care ne va ajuta să ne conectăm cu energia creatoare și să ne manifestăm viața pe care ne-o dorim cu adevărat.

Vă așteptăm cu brațele deschise la acest retreat transformator de 2 zile, unde vom explora puterea vindecătoare a terapiilor Kundalini și CEP și ne vom bucura de frumusețea naturii din Cisnădioara. Haideți să ne conectăm și să creăm împreună o experiență memorabilă și transformațională.

Kundalini KBW este o formă de terapie care se concentrează pe eliberarea și activarea energiei Kundalini, energia primordială care rezidă în fiecare dintre noi. În timpul unei sesiuni de Kundalini KBW, facilitatorul lucrează cu mișcări, exerciții de respirație, presopunctură și alte tehnici specifice pentru a elibera și a amplifica energia din corpul nostru. Acest lucru poate duce la experiențe intense și profunde de conectare cu sinele interior, de vindecare emoțională și de expansiune spirituală.

Prin Kundalini KBW, putem elibera blocajele energetice, emoționale și mentale care ne împiedică să trăim în plinătate și să ne exprimăm potențialul interior. Această terapie ne ajută să eliberăm emoții închise, să activăm centrii energetici și să amplificăm fluxul de energie prin corpul nostru. În timpul unei sesiuni de Kundalini KBW, vom fi ghidați de facilitator pentru a ne relaxa, a ne deschide și a permite energiei Kundalini să curgă liber și armonios prin corpul nostru.

În cadrul acestui retreat, veți avea oportunitatea să experimentați beneficiile terapiei Kundalini KBW într-un mediu sigur și susținător. Vom lucra în grup, unde veți putea explora și integra eliberarea emoțională, expansiunea conștientizării și regăsirea echilibrului interior.

Facilitatorii noștri, Irina Amarinei și Ioana Orleanu, sunt experți în domeniul transformării personale și vindecării energetice.

Împreună, Irina Amarinei și Ioana Orleanu vor facilita experiențe transformaționale în cadrul retreat-ului nostru din 21-23 august, oferindu-vă instrumente și practici puternice pentru a vă conecta cu energia creatoare, a vă manifesta potențialul și a vă vindeca și transforma într-un mod profund. Cu ghidarea lor, veți fi sprijiniți să explorați aspecte profunde ale sinelui și să vă deschideți către o viață autentică și plină de bucurie.

În acest retreat, vom lua în considerare posibilitatea ca participanții să stea cu o altă persoană în cameră. Scopul nostru este să asigurăm confortul și satisfacția fiecărui participant, iar dacă aveți preferințe sau cerințe speciale legate de cazare, suntem bucuroși să vă ajutăm să le îndepliniți.

Irina Amarinei

E-mail: irinaamarinei@yahoo.com

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la retreat-ul nostru special!

SESIUNI

Potențialul uman este nelimitat

Cheia evoluției este introducerea unei dimensiuni ale conștiinței superioare în conștientizarea noastră.
Potențialul uman este capacitatea înnăscută a fiecărei persoane de a trăi și a se exprima în concordanță cu cel mai înalt sine.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/qhht-sesiune.png

Hipnoza QHHT

QHHT – Terapie de vindecare prin câmpul cuantic a fost creată de Dolores Cannon.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/BQH-sesiune.png

Hipnoza BQH

Conectează-te cu Adevăratul tău Sine pentru vindecare și evoluție spirituală.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/20230201_130710_0000.png

Kundalini Bodywork

Kundalini Bodywork este o practică holistică ce schimbă vibrația corpului.

bt_bb_section_top_section_coverage_image