fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Puterea cuvântului

februarie 8, 2023by irina
Puterea-cuvântului

Atunci când ai o problemă (o situație de rezolvat) sau un dubiu, în general mergi la oamenii din jur să le ceri un sfat. Oamenii respectivi îți spun ce ar face ei în situația respectivă dar aici trebuie să fim foarte atenți. Dacă persoana respectivă îți dă un sfat din propriile frici iar tu asculți și crezi, îți poate schimba chiar și cursul vieții tale sau îți poate tăia “aripile” (depinde de situație).

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Puterea-cuvantului-1.jpg

Dacă acea persoană îți dă un sfat pentru a te înălța în iubire, pentru a avea încredere în tine, pentru a face acel ceva pentru iubire de sine (automat a celorlalți) atunci este un sfat de luat în considerare. Caută și vei găsi, caută în interiorul tău, din intuiție, dacă nu reușești să îl găsești în interiorul tău (din cauza anumitor frici) caută în afara ta dar când vezi că primești un răspuns tot pe baza fricii tale nu crede, căuta mai mult până vei găsi răspunsul acela „uauu”, „asta e”, ăsta e adevărul care rezonează total cu ființa mea prin iubire, liniște, acceptare și încredere.

Viața ne pune la multe încercări de-a lungul anilor dar stă în tine puterea să alegi ce vrei să crezi și să vezi. O să crezi frica sau iubirea? O să vezi din ego, din personalitate sau din divinitatea ta? Oricine vine în calea noastră ne poate arăta doar ce avem în interiorul nostru. Unii vin pentru a ne înălța, alții vin pentru a ne arăta fricile. Pe cine crezi? Ce parte din tine vezi? Ce parte alegi și vrei să îi dai mai multă importanță? Fricii sau Divinității?

Te îmbrățișez cu iubire!!!

Irina