fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
SERVICII

Programe Energetice Coerente

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Programe Energetice Coerente - CEPDespre Programe Energetice Coerente - CEP

CEP, sau Programe Energetice Coerente, este o tehnică profund transformatoare creată pentru a te sprijini în călătoria ta personală de autodescoperire și starea ta de bunăstare holistică.

Fundamentul acestei abordări constă în faptul că experiențele tale trecute, gândurile și emoțiile tale deseori creează tipare energetice care influențează prezentul și viitorul tău.

CEP se concentrează pe modificarea și eliberarea acestor programe vechi care nu îți mai servesc, în același timp susținând și cultivând noi modele de energie coerenta.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/cep.png

Cheia eficacității tehnicii CEP stă în capacitatea sa de a lucra atât pe trecut, cât și pe viitor în cadrul momentului prezent. Această abordare se focusează pe faptul ca experiențele și amprentele emoționale din trecut pot influența semnificativ realitatea ta prezentă. Prin abordarea acestor programe și energii, poți scăpa de convingerile limitative și tiparele de gândire care te-ar putea ține în loc.

CEP identifică, de asemenea, importanța viitorului în prezent. Prin adoptarea unor noi tipare de energie coerenta, nu doar eliberezi tiparele vechi și limitative, ci permiți formarea energiei dorite pentru a creea viitorul pe care ți-l dorești.

Acest proces construiește o conexiune între trecut și viitor, totul desfășurându-se în momentul actual, permițându-ți să-ți modelezi viața într-un mod profund.

O sesiune CEP este structurată în jurul unor pași transformatori:

 • Tehnici de Respirație: În călătoria ta către autotransformare, începi prin explorarea unor tehnici de respirație profundă. Aceste tehnici transcend aspectul simplu al respirației și au capacitatea de a te îndruma către nivele mai adânci de conștientizare. Ele nu doar deschid ușa către transformare, ci te și ajută să eliberezi tensiunea și să te deschizi la experiențe transformatoare.
 • Activare și Transformare Energetică: În timpul sesiunii, vei fi ghidat să te deschizi, să te abandonezi și să ai încredere în energia ta. În acest stadiu, energia ta devine o forță puternică pentru schimbare, și prin permisiunea ta, energiei i se permite să elimine eventualele blocaje care ar putea să-ți împiedice dezvoltarea personală. Acest proces transformativ implică eliberarea vechilor modele energetice care nu mai sunt de ajutor și crearea spațiului pentru energie nouă, armonioasă.
 • Conexiune Cuantică: Pe măsură ce sesiunea avansează, vei intra într-o stare non-duală, în care energia ta este deschisă. În această stare ești conectat la câmpul cuantic, unde trecutul și viitorul există în prezent. Aici poți manifesta ceea ce îți dorești. Nu este vorba doar de conectarea la câmpul cuantic; este și despre conectarea cu inima ta. Vei fi ghidat să simți recunoștință pentru manifestările care s-au întâmplat deja, deoarece în câmpul cuantic nu există conceptul de timp. Prin abordarea recunoștinței și conectarea centrată pe inimă, devii un canal, permițând Universului să aducă manifestări aliniate cu noile tale modele energetice.

Abordând în mod conștient elementele din trecut și din viitor, în timpul momentului prezent, CEP oferă o viziune holistică asupra transformării energetice și dezvoltării personale. Această experiență reprezintă o călătorie împuternicitoare în autodescoperire, permitându-ți să îmbrățișezi noi programe de energie coerenta, în timp ce eliberezi tiparele vechi și limitative.

INTREBARI SI RASPUNSURIPrograme Energetice Coerente - CEP

Ce se intampla in timpul unei ședințe CEP Programe Energetice Coerente?

În cadrul tehnicii CEP – Programe Energetice Coerente, te aventurezi într-o călătorie profunda de autodescoperire și împuternicire. Iată la ce să te aștepți când ni te alături pentru o sesiune:

 • Primire Călduroasă și Stabilirea Intențiilor: Această sesiune este dedicată călătoriei tale personale de transformare. Creem un spațiu prietenos și de suport unde te poți concentra cu adevărat asupra creșterii și autodescoperirii tale. Înainte de a începe, ne vom acorda un moment pentru a stabili intențiile sesiunii, aliniindu-te cu obiectivele și aspirațiile tale.
 • Tehnici de Respirație: Pe parcursul sesiunii, explorăm trei tehnici puternice de respirație, concepute pentru a te ajuta să activezi și să transformi modelele tale energetice. Aceste tehnici sunt mai mult decât simple exerciții de respirație; ele reprezintă instrumente profunde pentru te conecta cu sinele tău interior. Prin respirație, accesezi niveluri mai profunde de conștientizare, eliberezi tensiunea și te deschizi spre experiențe transformatoare. Te voi ghida prin fiecare tehnică de respiratie.
 • Activare și Transformare Energetică: Inima sesiunii este locul unde se întâmplă Te ghidez să te deschizi, să te abandonezi și să ai încredere în energia ta. În acest stadiu, energia ta devine o forță puternică pentru schimbare. Pe măsură ce oferi încredere procesului, permiți energiei să elimine orice blocaje care te-ar putea ține în loc. Este o călătorie transformatoare în care vei experimenta eliberarea de energie și programe limitative care nu iti mai servesc, deschizându-ți calea către împuternicire și dezvoltare personală. Abordarea noastră se bazează pe principii fundamentate din fizica cuantică, deoarece credem în conexiunea profundă dintre energie, transformare personală și Câmpul Cuantic.
 • Conexiune Cuantică: În această stare non-duală, cu energia ta deschisă, te afli în câmpul cuantic. Aici, separarea se dizolvă și poți manifesta ceea ce îți dorești. Nu este vorba doar de conectarea la câmpul cuantic; este și despre conectarea cu inima ta. Te ghidez să simți recunoștință pentru manifestările care s-au întâmplat deja, deoarece în câmpul cuantic nu există conceptul de timp. Prin abordarea recunoștinței și a conexiunii centrate pe inimă, devii un canal, permițând Universului să aducă manifestări aliniate cu noile tale modele energetice. Acest pas este crucial deoarece vibrația inimii este una dintre cele mai puternice vibrații, aliniindu-ți intențiile cu vibrația inimii pentru a-ți aduce dorințele în realitate. Este o experiență profundă și personală a interconexiunii tuturor lucrurilor.
 • Meditație Ghidată: Trecem la o meditație ghidată, unde ai ocazia să te relaxezi și să îmbrățișezi pe deplin schimbările energetice pe care le-ai trăit pe parcursul sesiunii. Această meditație este concepută pentru a te ajuta să-ți aliniezi energia cu introspecțiile transformative pe care le-ai dobândit. Este un moment de liniște în care poți reflecta asupra experiențelor tale și să le integrezi în ființa ta. Crearea unui mediu liniștit pentru această meditație ghidată îți permite să te scufunzi pe deplin în experiență.
 • Concluzie și Reflecție: La sfârșitul sesiunii, dacă dorești să împărtășești, ești binevenit, dar dacă nu, este în regulă. Acesta este momentul tău de a reflecta asupra experiențelor tale și de a împărtăși orice înțelegeri pe care le-ai dobândit în timpul sesiunii. La finalul sesiunii, te încurajez să pui orice întrebări ai, voi fi bucuroasă să îți răspund și să îți ofer sfaturi despre cum să integrezi beneficiile sesiunii în viața ta de zi cu zi. Mă asigur că vei pleca de la sesiune cu o înțelegere clară a călătoriei transformatoare pe care ai experimentat-o.
 • Comunitate și Suport: După încheierea sesiunii, devii un membru important al comunității noastre de suport. Vei avea oportunitatea să te conectezi cu ceilalți participanți, să-ți împărtășești experiențele și să-ți continui călătoria de creștere personală cu o rețea de suflete cu aceleași interese. Comunitatea noastră este un loc unde poți găsi suport continu, inspirație și îndrumare pe măsură ce îți continui autodescoperirea și împuternicirea.

Sesiunile noastre CEP – Programe Energetice Coerente sunt profund transformatoare. Nu este doar o sesiune; este călătoria ta personală de autodescoperire și împuternicire. Sunt aici să te sprijin în fiecare pas al drumului tău, și abia aștept să fiu martora transformării tale incredibile.

Ce înseamnă Energie Coerenta?

Energia coerentă, este ca o melodie bine orchestrata al energiei care curge în mod lin și armonios. Imaginează-ți energia ta ca pe o simfonie: atunci când se află într-o stare de coerență, toate instrumentele cântă împreună într-o armonie perfectă, creând muzică frumoasă.

Energia coerentă este un concept care descrie calitatea energiei în diferite aspecte ale vieții noastre. Este vorba despre modul în care energia curge în interiorul nostru și în jurul nostru, uniform și constant. Gândește-te ca la un râu care curge lin și ușor, în loc de unul turbulent sau stagnant.

În viața noastră de zi cu zi, întâlnim diferite forme de energie – fizică, mentală, emoțională și chiar spirituală. Atunci când aceste energii sunt sincronizate și lucrează împreună fără probleme, adesea ne simțim mai echilibrați, mai viguroși și mai concentrați. Este ca și cum totul este perfect, și suntem într-o stare de „flux”.

În schimb, în situațiile în care energia noastră este dispersată, conflictuală sau perturbată, am putea simți stres, anxietate sau oboseală. Imaginați-vă sunetele haotice ale unei orchestre prost acordate – nimic nu pare să se armonizeze, și este derutant.

Acum, să introducem tehnica CEP și relația sa cu energia coerentă:

Tehnica Programul Energic Coerent (CEP) este o unealtă puternică menită să ajute oamenii să atingă și să mențină această stare de energie coerentă. Viețile noastre sunt pline de diferite tipare energetice provenind din experiențele trecute, gânduri și emoții. CEP este creată pentru a te ghida în transformarea acestor tipare, aliniindu-le cu aspirațiile și obiectivele tale.

Asemenea unui dirijor priceput care armonizează instrumentele unei orchestre, CEP lucrează pentru a coordona diferitele energii din tine. Abordând și modificând tiparele limitative, CEP promovează un flux mai armonios al energiei în viața ta. Acest proces transformațional îți permite să elimini tiparele care nu-ți mai sunt de ajutor și să creezi spațiu pentru energia pe care o dorești pentru un viitor mai luminos.

În esență, tehnica CEP este ca un dirijor personal care te ajută să aduci simfonia ta internă într-o armonie perfectă. La fel cum o orchestră bine acordată produce muzică frumoasă, CEP te asistă în orchestrarea unei vieți pline de energie armonioasă și coerentă. Este o călătorie spre găsirea echilibrului și a armoniei în tine, ducând la o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai împlinită.

Ce înseamnă Programe Energetice?

Conceptul că fiecare organ, celulă și emoție au modele energetice ca niște desene asemănătoare mandalelor sau caleidoscopurilor se bazează pe ideea că totul în univers este legat printr-un câmp energetic. Aceste modele pot fi văzute ca forme geometrice complexe și pline de culori.

 • Organe și Sisteme în Corpul Uman: Fiecare organ și sistem din corpul uman emite energie sub forma unor câmpuri electromagnetice. Aceste câmpuri energetice au modele specifice care variază în funcție de sănătatea și echilibrul organului respectiv. De exemplu, inima are un model energetic unic atunci când este sănătoasă.
 • Celule și ADN: La nivel celular, fiecare celulă emite, de asemenea, câmpuri energetice. ADN-ul, care este crucial pentru funcționarea celulară, poate fi privit ca un tip de schemă energetică complexă. Modificările în aceste modele energetice pot afecta sănătatea și funcționarea celulară.
 • Emoții și Energie: Emoțiile noastre sunt, de asemenea, legate de aceste modele energetice. Emoțiile precum bucuria sau iubirea, pot crea modele energetice armonioase, în timp ce emoțiile precum furia sau frica, pot perturba aceste modele.
 • Mandale și Caleidoscop: Mandala și caleidoscop-ul este o reprezentare vizuală a acestor modele energetice. Fiecare organ, celulă sau emoție au propriul lor desen în câmpul energetic. Aceste desene pot varia în funcție de sănătatea și echilibrul lor. Mandalele arată armonios când totul funcționează bine împreună, sau haotic când există dezechilibre sau tulburări.
 • Impactul asupra Stării de Sănătate: Schimbările în aceste modele energetice pot afecta starea noastră de sănătate și bunăstare. De exemplu, practici precum meditația sau terapiile de vindecare energetică pot ajuta la restabilirea unor modele energetice armonioase.

În concluzie, ideea de bază este că totul în univers, inclusiv corpul nostru, funcționează pe baza unor modele energetice complexe, asemănătoare desenelor de mandala sau caleidoscop. Aceste modele pot fi influențate de starea noastră de sănătate, emoții și echilibru energetic. Înțelegerea și gestionarea acestor modele energetice pot avea un impact semnificativ asupra stării noastre generale și a bunăstării noastre.

Care sunt beneficiile sesiunilor CEP Programe Energetice Coerente?

Sesiunile CEP (Programe Energetice Coerente) pot aduce numeroase beneficii și pot influența în mod pozitiv manifestarea a ceea ce persoanele își doresc și aspiră în viață. Aceste beneficii pot include:

 • Reducerea Stresului: Sesiunile CEP pot ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate, contribuind la o stare de relaxare și echilibru emoțional, deschizând astfel calea manifestării dorințelor și aspirațiilor personale.
 • Îmbunătățirea Energiei și Vitalității: Persoanele care participă la sesiuni CEP pot experimenta o creștere a energiei și a vitalității lor, ajutându-i să se simtă mai revigorate și pregătite pentru a-și manifesta visele și obiectivele.
 • Starea de Bine: Sesiunile CEP pot contribui la o mai bună manifestare a stării de bine generală, ajutând la eliberarea tensiunilor și a blocajelor energetice, ceea ce poate facilita calea spre atingerea dorințelor personale.
 • Îmbunătățirea Calității Somnului: Unele persoane observă că sesiunile CEP le pot ajuta să doarmă mai bine și să se trezească mai odihnite, ceea ce contribuie la un mediu propice pentru manifestarea viselor și dorințelor.
 • Reducerea Disconfortului Fizic: Sesiunile CEP pot ajuta la reducerea disconfortului fizic, precum durerile musculare sau senzația de rigiditate, facilitând astfel manifestarea unei stări de sănătate mai bune.
 • Eliberarea Emoțiilor Incoerente: Aceste sesiuni pot contribui la eliberarea și gestionarea mai eficientă a emoțiilor incoerente, precum frica sau furia, permițând astfel persoanelor să își focalizeze atenția și energiile spre ceea ce își doresc cu adevărat.
 • Creșterea Concentrării și Clarității Mentale: Unele persoane observă o îmbunătățire a capacității lor de concentrare și claritate mentală după sesiuni CEP, ceea ce poate fi benefic în manifestarea gândurilor și planurilor personale.
 • Sprijin în Procesul de Vindecare: Pentru unii, CEP poate fi un instrument de susținere în procesul de vindecare a diferitelor afecțiuni sau traume, facilitând astfel manifestarea unei stări mai bune de sănătate și bunăstare.
 • Dezvoltarea Conștienței de Sine: Sesiunile CEP pot contribui la dezvoltarea unei conștiențe de sine mai profunde și a înțelegerii aspectelor personale, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra manifestării potențialului personal și a aspirațiilor personale.
 • Manifestare: Prin intermediul eliberării emoțiilor și a energiilor blocate, precum și prin focalizarea pe manifestarea dorințelor folosind energii precum recunoștința, iubirea și libertatea, sesiunile CEP ajută la alinierea cu puterea creatoare a universului. Astfel, aceste sesiuni pot facilita manifestarea sănătății, abundentei financiare, relațiilor și bucuriei în viața fiecărui participant.

Este important de menționat că beneficiile pot varia de la o persoană la alta, iar rezultatele pot depinde de nivelul de deschidere și de modul în care fiecare individ răspunde la aceste sesiuni. Înainte de a participa la astfel de sesiuni, este recomandat să discutați cu un specialist sau practician pentru a înțelege mai bine cum acestea vă pot ajuta să vă manifestați ceea ce vă doriți în viață.

Cum sa ma pregatesc pentru Sesiunea CEP Programe Energetice Coerente?

Pregătirea pentru o sesiune de Programe Energetice Coerente este importantă pentru a avea o experiență pozitivă și benefică. Iată câteva sfaturi despre cum să vă pregătiți pentru o astfel de sesiune:

 • Caută Instructor Calificat: Asigură-te că lucrezi cu un instructor calificat și experimentat în CEP. Alege pe cineva cu care te simți confortabil și încredere pentru a ghida procesul.
 • Stare de Sănătate: Comunică orice probleme de sănătate sau condiții medicale cu terapeutul tău înainte de sesiune. Acest lucru îi va permite să adapteze practicile pentru nevoile tale specifice.
 • Hidratare și Nutriție: Asigură-te că ești bine hidratat înainte de sesiune și evită mâncarea grea cu câteva ore înainte. Un stomac gol sau o masă ușoară facilitează experiența.
 • Haine Comode: Poartă haine confortabile și lejere, care permit mișcarea liberă. Asigură-te că poți mișca fără restricții.
 • Meditație și Relaxare: Pregătește-ți mintea prin meditație sau relaxare înainte de sesiune. Starea de liniște și receptivitate poate îmbunătăți experiența.
 • Deschidere și Intenție: Stabilește o intenție clară pentru sesiunea de CEP. Ce anume dorești să obții sau să experimentezi? Deschiderea la proces și intenția clară pot adăuga profunzime experienței.
 • Răbdare și Non-judecată: Fii deschis și răbdător în timpul sesiunii. Lasă lucrurile să se întâmple în mod natural și evită judecarea sau evaluarea experienței în timpul procesului.
 • După Sesiune: După încheierea sesiunii, acordă-ți timp pentru a reflecta și pentru a nota orice observații sau sentimente. Poate fi util să discuți cu terapeutul despre experiența ta și să împărtășești orice întrebări sau nedumeriri.

Fiecare sesiune CEP poate fi unică, iar pregătirea corespunzătoare poate contribui la o experiență mai profundă și mai benefică.

Ce ar trebui sa fac in timpul ședinței CEP?

În timpul acestei sesiuni, este necesar să te concentrezi pe trei puncte principale:

 • În prima parte, în timpul activării energiei, permite oricărei emoții care apare să o simti și sa o trăiesti deplin pentru a putea fi transformată și alchimizată.
 • În a doua parte, când te conectezi la câmpul cuantic, simte sentimentul a ceea ce vrei să manifești, cum ar fi bucuria pentru sănătate, libertate pentru abundenta și iubire pentru o relație.
 • Pe durata întregii sesiuni, menține-ți atenția în centrul energetic al inimii, situat în piept, și evită să te pierzi în gânduri. Focuseza-te mereu pe inimă pentru a facilita vindecarea și transformarea.

Pasul 1: Eliberarea Blocajelor Emoționale Din Trecut

În sesiunea Programe Energetice Coerente (CEP), primul pas implică eliberarea blocajelor emoționale din trecut și a energiilor blocate pentru a face loc unor energii noi, coerente și armonioase. Rămânând centrat în inima ta și evitând să te pierzi în gânduri, deschizi poarta pentru eliberarea oricărei emoții. Acest lucru este esențial deoarece energia inimii este cea mai puternică vibrație pentru vindecare.

Îndreaptă-ți constant atenția spre inima ta pe durata sesiunii. Această practică de a rămâne ancorat în centru energetic al inimii, in piept, îți permite să te conectezi cu energia transformatoare și să descoperi potențialul profund pentru vindecare din cadrul CEP.

Prin ancorarea ta în inima ta, poți intensifica conștientizarea, elimina distragerile și permite energiei să curgă liber, rezultând într-o experiență mai profundă și semnificativă. Adu-ți aminte, cheia este să îmbrățișezi momentul prezent, unde se află adevărata putere a CEP.

În timpul unei sesiuni CEP, este crucial să îți permiți să experimentezi și să simți orice emoție sau senzație din trecut care apare. Oferă-ți libertatea de a o lăsa să iasă la suprafață și de a-ți permite corpului să se exprime somatic. Prin acceptarea și recunoașterea acestor sentimente din trecut, poți ajunge la o vindecare profundă și la o transformare în timpul sesiunii. Acest proces constă în onorarea și acceptarea tuturor aspectelor care apar în tine, creând astfel un spațiu sigur pentru eliberarea emoțională și catartică.

Pasul 2: Manifestarea în Câmpul Cuantic

In al doilea pas, ne concentrăm asupra viitorului, conectandu-ne la câmpul cuantic. Această parte a sesiunii se referă la manifestare bazată pe sentimente precum recunoștința, dragostea și libertatea. Recunoștința este cea mai puternică energie pentru a aduce manifestările dorite în prezent, aici și acum.

Pe măsură ce ne conectăm la câmpul cuantic, aliniem energia cu ceea ce dorim să creăm. Sentimentul libertății manifestă abundenta financiară, iubirea manifesta relații armonioase sau o noua relație, iar bucuria manifesta sănătate. Prin abordarea acestor dorințe cu un sentiment de recunoștință în prezent, inițiem procesul de transformare. Aici devenim co-creatori cu universul, aducând dorințele noastre în existență tangibilă.

Așadar, sesiunea CEP implică doi pași importanți: eliberarea blocajelor emoționale din trecut și manifestarea prin câmpul cuantic a viitorului dorit, bazat pe energiile puternice ale recunoștinței, iubirii și libertății. Această abordare holistică ne permite să îmbrățișăm trecutul și viitorul simultan, creând o experiență echilibrată și transformatoare.

Ce este necesar sa fac după sesiune?

Integrarea după sesiunile CEP (Programe Energetice Coerente) este o etapă esențială în procesul de vindecare. Iată câțiva pași importanți pentru a sprijini și îmbunătăți procesul de integrare:

 • Odihnă și Hidratare: După sesiune, acordă-ți timp pentru odihnă și asigură-te că bei suficientă apă. Sesiunile CEP pot fi intense din punct de vedere energetic, iar hidratarea adecvată ajută la eliminarea toxinelor și susține procesele naturale de vindecare ale corpului.
 • Reflecta Experiența: Alocați timp pentru a reflecta asupra sesiunii CEP. Înregistrează într-un jurnal orice insights, emoții sau senzații care au apărut în timpul sesiunii. Această auto-reflecție poate aprofunda înțelegerea procesului și a efectelor acestuia.
 • Simte Emoțiile: Sesiunile CEP pot elibera emoții și debloca energii. Oferă-ți permisiunea de a simți și exprima în mod natural orice emoție care apare. Permitându-ți să le trăiești fără judecată, facilitezi procesul de eliberare și transformare emoțională.
 • Practică Mindfulness și Împământarea: Practica mindfulness, cum ar fi meditația sau respirația profundă, pentru a rămâne prezent și conectat cu pământul. Aceste practici ajută la integrarea schimbărilor energetice și mențin echilibrul în viața de zi cu zi.
 • Nutriție Sănătoasă: Alege să consumi alimente hrănitoare care susțin starea ta fizică și energetică. Concentrează-te pe o dietă echilibrată, cu fructe proaspete, legume și cereale integrale, pentru a furniza corpului tău nutrienții esenț
 • Mișcare și Exerciții: Practică mișcări blânde sau yoga pentru a menține fluxul de energie în corp. Evită activitățile fizice intense imediat după sesiune pentru a permite o integrare treptată a energiei.
 • Rămâi Deschis și Receptiv: Fii deschis la continuarea conștientizărilor și schimbărilor care pot să apară în zilele sau săptămânile care urmează după sesiune. Ai încredere în înțelepciunea corpului tău și în procesul de vindecare și transformare.
 • Caută Suport: Dacă ai întrebări sau îngrijorări legate de experiențele de după sesiune, nu ezita să te consulți cu practicianul CEP. Ei pot oferi îndrumare și sprijin pe măsură ce integrezi efectele sesiunii.
 • Evită Stimulenții: După sesiune, acordă-ți timp să integrezi senzațiile fără a te suprasolicita cu stimuli externi. Limitează expunerea la situații stresante sau la conținut media intens care ar putea perturba procesul interior.
 • Auto-compasiune: Fii blând cu tine însuți în timp ce navighezi prin etapa de integrare. Vindecarea este o călătorie unică, așa că îți poți acorda timpul necesar pentru a integra pe deplin experienț

Prin îmbrățișarea procesului de integrare, vei experimenta pe deplin efectele transformatoare ale sesiunii CEP, conducând la vindecare profundă, creștere personală și extindere a conștienței în viața ta.

Ce este necesar să fac pentru a susține energia coerentă?

În călătoria ta de transformare și dezvoltare personală, susținerea energiei coerente joacă un rol crucial. Pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a trăi o viață mai plină și mai conștientă, este necesar să adopti practici și mentalități care să îți susțină acest scop. Astfel, vom explora în detaliu 3 componente-cheie pentru a susține o energie coerenta.

Pasul 1: Meditație Zilnică – Conectarea cu Sursa Ta Internă

Unul dintre cei mai importanți pași în menținerea și susținerea energiei coerente constă în practicarea meditației zilnice. Meditațiile, pe care le elaborăm cu atenție și intenție, au rolul de a vă conecta cu sursa voastră interioară de energie și înțelepciune. Ele reprezintă un instrument puternic pentru a atinge o multitudine de obiective, inclusiv manifestarea dorințelor tale, obținerea clarității și a echilibrului și crearea vieții pe care ți-o dorești.

Prin intermediul meditației zilnice, îți acorzi timpul necesar pentru a pătrunde în liniștea interioară și a explora adâncimile conștiinței tale. Aceasta te ajută să-ți eliberezi mintea de zgomotul mental constant și să te conectezi cu sursa ta interioară de cunoaștere și putere.

Cum te ajută meditația:

 • Manifestarea: Meditația este un mijloc eficient de a atrage și de a manifesta ceea ce îți dorești în viață. Atunci când meditezi, intri în rezonanță cu energia dorințelor tale. Astfel, îți poți crea realitatea pe care o dorești, concentrându-te pe ceea ce vrei să aduci în viața ta.
 • Claritate: Meditația te ajută să-ți limpezești gândurile și să obții claritate mentală. În tăcerea meditației, poți să-ți examinezi cu atenție ideile, obiceiurile și convingerile care îți pot influența viața. Astfel, poți face alegeri mai informate și mai potrivite pentru tine.
 • Amplificarea Energiei Interioare: Prin practicarea regulată a meditației, îți dezvolți energia interioară. Aceasta te face să te simți mai puternic și mai încrezător în viața ta. Te ajută să faci față stresului și provocărilor zilnice cu mai multă rezistență și determinare.
 • Echilibrul Emoțional: Meditația este un instrument excelent pentru menținerea unui echilibru emoțional. Te ajută să-ți reglezi stările de spirit, să-ți reduci anxietatea și să-ți crești nivelul de bunăstare.

Meditația zilnică este o practică esențială pentru a susține energia coerentă și a-ți atinge obiectivele de viață. Aceasta te conectează la resursele tale interioare, îți oferă claritate, putere și armonie, și te ajută să-ți creezi realitatea pe care o dorești. Este o modalitate eficientă de a-ți transforma viața într-un mod pozitiv.

Pasul 2: Nu reacționa din mentalitatea de victimă

Un alt aspect crucial în susținerea energiei coerente este să nu reacționezi din mentalitatea de victimă. De multe ori, suntem tentați să aruncăm vina asupra circumstanțelor sau asupra altor oameni pentru stările noastre emoționale sau pentru rezultatele pe care le obținem în viață. Această mentalitate ne pune într-o poziție pasivă și ne limitează potențialul de a crea schimbări pozitive.

Pentru a susține energia coerentă, este crucial să devii conștient de modul în care reacționezi la evenimente și să te eliberezi de gândirea de victimă. În loc să consideri că ești victimă a circumstanțelor, începe să vezi fiecare situație ca o oportunitate de a-ți exercita puterea personală și de a-ți crea propria realitate. Asumarea responsabilității pentru propriile gânduri, acțiuni și stări emoționale te ajută să devii un creator conștient al vieții tale.

Practicând această schimbare de mentalitate, vei observa că poți face alegeri mai bune și că poți influența pozitiv evenimentele din viața ta. Veți începe să vă simțiți mai puternic și mai conștient, ceea ce va susține energia coerentă și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

Prin încorporarea acestor doi pași – meditația zilnică și evitarea mentalității de victimă – în viața ta, vei construi o bază solidă pentru menținerea energiei coerente. Aceste practici te vor ajuta să te simți mai echilibrat, mai conștient și mai în armonie cu viața.

Nu reactiona din Mentalitatea de Victima ci asuma-ti ca esti Creatorul Propriei tale vieți!

Este extrem de important să nu reacționăm impulsiv la oameni și circumstanțe, ci să acționăm dintr-o mentalitate de creator, dacă ne dorim menținerea unei energii coerente și pozitive în viața noastră. Reactivitatea, sau mentalitatea de victimă, poate perturba echilibrul energetic pe care îl construim cu atâta grijă prin practici precum meditația, yoga sau introspecția.

Atunci când alegem să acționăm din mentalitatea de creator, devenim proactivi și asumăm controlul asupra vieții noastre. Încetăm să mai fim conduși de reacții emoționale și de circumstanțe exterioare, și devenim mai puțin vulnerabili la influențele negative. În schimb, ne concentrăm pe crearea propriei realități într-un mod conștient și pozitiv.

Această schimbare de perspectivă ne permite să ne simțim puternici și responsabili pentru propriul destin. Cu o mentalitate de creator, nu mai suntem pasivi în fața provocărilor, ci le vedem ca oportunități de creștere și învățare. Astfel, putem menține o energie coerentă, sănătoasă și înfloritoare în viața noastră și să contribuim la binele nostru și al celor din jurul nostru.

SESIUNI

Potențialul uman este nelimitat

Cheia evoluției este introducerea unei dimensiuni ale conștiinței superioare în conștientizarea noastră.
Potențialul uman este capacitatea înnăscută a fiecărei persoane de a trăi și a se exprima în concordanță cu cel mai înalt sine.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/qhht.png

Hipnoza QHHT

QHHT – Terapie de vindecare prin câmpul cuantic a fost creată de Dolores Cannon.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/bqh.png

Hipnoza BQH

Conectează-te cu Adevăratul tău Sine pentru vindecare și evoluție spirituală.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/kundalini-bodywork.png

Kundalini Bodywork

Kundalini Bodywork este o practică holistică ce schimbă vibrația corpului.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/cep.png

CEP

CEP, sau Programe Energetice Coerente, este o tehnică profund transformatoare.

bt_bb_section_top_section_coverage_image