fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Posibilități – Cum vrei tu să te simți

februarie 8, 2023by irina
Posibilități-Cum-vrei-tu-să-te-simți

Atunci când îți pui toată atenția și energia pe o situație și ții cu tot dinadinsul să se rezolve așa cum vrei tu, atunci nu lași loc altor posibilități să se întâmple, care pot fi mai ușoare sau mai rapide și spre binele tău. Nu lași loc Universului să se manifeste, să te inspire pentru binele tău și a întregului.

Ai încredere în tine! Dacă este o intenție din inimă, dacă este o intenție pentru binele tău ea se va îndeplini ATÂTA TIMP CÂT NU STAI ÎN EMOȚIILE DE FRICĂ SAU ÎN DUBIU. Dumnezeu, Universul (sau credința fiecăruia) știe ce este cel mai bine pentru tine! Important este ca tu să fii deschis, să ai ochii deschiși și să vezi mesajele care ți se trimit, pașii care ți se arată să mergi pe calea cea bună.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Posibilitati-Cum-vrei-tu-sa-te-simti-1.jpg

Dacă intenția ta nu este din inimă, poate este din EGO, atunci vor fi mesaje care ți se vor arăta că nu ești pe calea cea bună. Și, dacă nu le asculți sau nu le vezi, mesajele vor fi din ce în ce mai mari și mai dureroase până când te vei trezi.

Un mic exemplu din viața mea: Cu câțiva ani în urmă țineam cu tot dinadinsul să merg pe un drum, făceam interior design și îmi doream foarte mult să fac o afacere în acest domeniu dar intenția mea din spatele acestei situații era “Să mă simt împlinită”. Mi s-au transmis multe mesaje că nu eram pe drumul potrivit și până la urmă am pierdut toți banii pe care îi strânsesem în 6-7 ani de muncă în afacerea respectivă care nu mersese. Bineînțeles, atunci eram foarte supărată dar acum, uitându-mă înapoi, dacă nu se întâmpla asta nu ajungeam aici, să fac cu adevărat ce iubesc și nu puteam să simt împlinirea de acum. Deci, intenția am pus-o dar nu am ascultat mesajele și a trebuit să trec prin acele situații pentru că m-am încăpățânat că aceea era calea mea.

Tot ce contează în viață este cum vrei tu să te simți! Aceasta este intenția finală și fii atent la mesaje, fii deschis!…

Te îmbrățișez cu iubire!…
Irina