fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Perseverența

februarie 8, 2023by irina
Perseverența

O problemă destul de comună este atunci când vrem să ne descoperim și să ne schimbăm interiorul – strângem mii de informații de peste tot dar nu punem nimic în aplicare în viața de zi cu zi. Este ca și cum ești la fel de unde ai plecat doar cu mintea plină de informații. Și cu ce te ajută, ce ai rezolvat? Nimic. Dacă îți vin adevăruri, informații care rezonează total cu ființa ta, pune-le în aplicare, că nu degeaba Dumnezeu, Universul (sau credința fiecăruia) ți le-a trimis.

Lasă puțin exteriorul (ceilalți sau situațiile din viața ta) și lucrează, pune-ți atenția pe interiorul tău dacă vrei ca exteriorul să fie așa cum vrei tu să fie!

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Perseverenta-1.jpg

Și nu uita, orice informație pe care o citești sau o asculți este decizia ta pe care o alegi! Cea pe care o simți din toată ființa ca fiind adevăr în tine , ca fiind o unealtă de a te apropia de iubirea de sine, automat și a vieții celorlalți (nu spun aici ca și comoditate) pentru că acea unealtă poate fi incomodă dar rezultatul poate fi minunat (ex: meditația).

Urmează-ți intuiția care vine din inimă, ca și cum acea informație era deja în tine, momentul acela “uauu așa este” (nu când mintea începe „dar e bine”, „nu e bine”, „cât timp”, „câte ore”, „dar mă doare spatele”…etc) apoi pune în aplicare, acționează și vezi rezultatele.

Mulți fac o perioadă să spunem meditații sau afirmații, văd că se simt bine și apoi renunță și se întorc la vechea atitudine (emoții și gânduri). Am trecut și eu prin asta de vreo două ori. Asta pentru că este mai comod și ni se pare normal să fim cine am fost dintotdeauna dar corpul și mintea sunt obișnuite în acea stare de “normalitate” fiind obișnuite, atâția ani, în acea stare și pentru a le dezobișnui de ce li se pare “normal”, o să fie o perioadă în care trebuie să lupți împotriva curentului, împotriva “normalității” corpului și minții tale care sunt obișnuite cu sentimente negative.

Oamenii care nu fac nimic (nu pun în aplicare ce au învățat) sau nu continuă cu meditațiile sau afirmațiile nu cred îndeajuns de mult că viața lor se poate schimba în bine.

Te îmbrățișez cu iubire!!!

Irina