fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Pași spre interiorul-exteriorul tău

februarie 8, 2023by irina
Pași-spre-interiorul-exteriorul-tău
  1. Meditația – mijlocul cel mai ușor, simplu și benefic pentru a îți liniști gândurile, ulterior pentru a îți crea realitatea interioară și automat exterioară.
  1. Prezent-Observatorul – Încearcă să fii cât mai mult în prezent pe parcursul zilei! Nu cu gândurile în viitor sau trecut. Observă-ți cât mai mult interiorul, gândurile și emoțiile și nu le lua personal. Uită-te la ele ca și cum ai fi în exterior, ca și cum sunt separate. Tu detașat de gânduri și emoții.
  1. Percepțiile – ai o anumită realitate datorită trecutului, al experiențelor pe care le-ai avut, a societății, familiei, prietenilor, media, etc. OK, acum este cazul să spui STOP și să îți schimbi percepțiile negative în unele din Iubire, Compasiune și Înțelegere.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Pasi-spre-interiorul-exteriorul-tau-1.jpg
  1. Conștientizează că suntem conectați cu ceilalți și tot ce există prin energii! Că ești energie! Deci, ce fel de energie ești când te gândești la o persoană sau situație. Ce gândești, aia primești – ca un bumerang.

Acești pași te vor duce ușor, ușor la Iubirea de sine, pentru tot ce există și pentru viață. Nimic nu se poate schimba într-o zi așa că ai răbdare cu tine! Urmând acești pași viața ta va fi minunată, te vei apropia de o conștiință mai înaltă!

Te îmbrățișez cu Iubire!

Irina