fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
PACHETE

Pachetul de Transformare 3

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Pachetul de Transformare 3

Bine ai venit în călătoria ta personală către transformare și dezvoltare interioară!

Sunt încântată să îți prezint un pachet special care îmbină elemente esențiale pentru a-ți ghida evoluția personală și spirituală pe parcursul a 5 luni.

Această experiență unică îți oferă nu doar o serie de sesiuni profunde și transformative, ci și un set de instrumente pe care le vei putea utiliza pentru a-ți susține dezvoltarea și transformarea chiar și după ce sesiunile noastre se încheie.

În următoarele luni, vei explora diferite aspecte ale evoluției tale personale, începând cu o bază solidă oferită de sesiunile de coaching, continuând cu experiența profundă a Kundalini Bodywork și CEP (Coherent Energy Patterns), și încheind cu explorarea experiențelor trecute într-o sesiune de hipnoză.

Fiecare lună va aduce cu sine o nouă direcție și o nouă experiență, toate contribuind la evoluția ta personală și spirituală. Te voi ghida, te voi susține și îți voi oferi uneltele necesare pentru a-ți continua călătoria acasă, astfel încât să poți păstra echilibrul, sănătatea și claritatea pe termen lung.

În fiecare etapă a acestui pachet, vei descoperi o lume nouă de posibilități și vei învăța cum să aplici aceste cunoștințe în viața ta de zi cu zi. Sunt aici pentru a te ghida, a te inspira și a te sprijini pe tot parcursul acestei călătorii.

Acesta îți oferă acces la:

10 Sesiuni Transformative (Un Total de 22 Ore):

Luna 1: Coaching și Kundalini

  • Sesiune de Coaching (1,5 ore): Începem călătoria ta de transformare cu o sesiune de coaching. Aici vom identifica obiectivele tale, dorințele și nevoile personale. Vei primi ghidare personalizată pentru a stabili o bază solidă pentru parcursul tă
  • Sesiune Kundalini Individual (2 ore): În această sesiune, vei experimenta Kundalini Bodywork, care implică tehnici pentru activarea și echilibrarea energiei tale interioare. Vei descoperi o conexiune profundă cu corpul tău și vei debloca energiile stagnante. Această experiență îți va deschide ușa spre starea de bine și claritatea interioară.

Luna 2: Hipnoza și CEP (Coherent Energy Patterns)

  • Sesiune de Hipnoză Regresivă QHHT sau BQH (4-5 ore): Această sesiune profundă îți va permite să explorezi viețile trecute, viitoare, alte dimensiuni sau chiar aceasta viață pentru a accesa înțelepciunea și vindecarea interioară. Vei lucra pentru a elibera emoții și traume vechi care te pot împiedica să îți atingi potenț În această sesiune, poți adresa în jur de 20 de întrebări Sinelui Superior din orice domeniu dorești, de la relații, carieră până la spiritualitate.
  • Sesiune CEP de Grup (2 ore): În această sesiune, ne concentrăm pe transformarea și eliberarea vechilor modele energetice care nu mai sunt benefice. Vei lucra împreună pentru a crea coerență energetică și pentru a manifesta schimbări benefice în viața ta.

Luna 3: Coaching și CEP (Coherent Energy Patterns)

  • Sesiune de Coaching (1,5 ore): După experiența Kundalini și CEP, ne vom întoarce la sesiuni de coaching pentru a evalua progresul, pentru a-ți seta obiectivele viitoare și pentru a te ghida pe drumul dezvoltării personale.
  • Sesiune CEP de Grup (2 ore): Continuăm cu CEP pentru a întări transformarea energetică și manifestarea pozitivă.

Luna 4: Kundalini și CEP (Coherent Energy Patterns)

  • Sesiune Kundalini Individual (2 ore): Experimentează din nou Kundalini pentru a menține echilibrul și armonia interioară.
  • Sesiune CEP de Grup (2 ore): Continuăm cu CEP pentru a consolida transformarea energetică și pentru a manifesta schimbări pozitive în viața ta.

Luna 5: Kundalini și Coaching

  • Sesiune Kundalini Individual (2 ore): Experimentează Kundalini pentru a menține echilibrul și armonia interioară.
  • Sesiune de Coaching (1,5 ore): Încheiem pachetul cu o sesiune de coaching finală pentru a reflecta asupra călătoriei tale și pentru a-ți oferi ultimele resurse și ghidare pentru viitor.

Link catre ședința Kundalini https://irinaamarinei.com/terapia-kundalini/

Link către ședința de Hipnoza Regresiva: https://irinaamarinei.com/hipnoza-qhht/

Link către informațiile despre CEP: https://irinaamarinei.com/programe-energetice-coerente-cep/

Link către ședințele online de grup CEP: https://irinaamarinei.com/online/

Pentru a primi codul promoțional din Pachetul de Transformare sau pentru orice altă informație, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa irinaamarinei@yahoo.com sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0790128561.

Acest program bine structurat distribuit pe parcursul a 5 luni te va ghida într-o călătorie de transformare personală și dezvoltare interioară. Fiecare sesiune are un scop specific și te va ajuta să-ți atingi obiectivele de dezvoltare și să îți explorezi potențialul maxim.

Sunt aici pentru a te susține în fiecare pas al călătoriei tale către creștere personală și vindecare.

Cu recunoștință și armonie,

Irina Amarinei

SESIUNI

Potențialul uman este nelimitat

Cheia evoluției este introducerea unei dimensiuni ale conștiinței superioare în conștientizarea noastră.
Potențialul uman este capacitatea înnăscută a fiecărei persoane de a trăi și a se exprima în concordanță cu cel mai înalt sine.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/qhht.png

Hipnoza QHHT

QHHT – Terapie de vindecare prin câmpul cuantic a fost creată de Dolores Cannon.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/bqh.png

Hipnoza BQH

Conectează-te cu Adevăratul tău Sine pentru vindecare și evoluție spirituală.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/kundalini-bodywork.png

Kundalini Bodywork

Kundalini Bodywork este o practică holistică ce schimbă vibrația corpului.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/cep.png

CEP

CEP, sau Programe Energetice Coerente, este o tehnică profund transformatoare.

bt_bb_section_top_section_coverage_image