fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
PACHETE

Pachetul de Transformare 2

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Pachetul de Transformare 2

În călătoria ta către transformare personală, ești pe calea spre descoperirea profundă a Sinelui tău cel mai Înalt, iar eu sunt aici pentru a te ghida pe acest drum minunat.

Pachetul de Transformare Personală a fost creat cu atenție pentru a te sprijini pe tot parcursul acestei călătorii uluitoare. El este menit să îți ofere instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a te conecta mai profund cu interiorul tău.

Acest pachet cuprinde șase sesiuni, totalizând 14 ore de explorare interioară. Fiecare sesiune este concepută pentru a te ajuta să îți atingi potențialul maxim și să descoperi straturi mai profunde ale Sinelui tău. În fiecare etapă, vei experimenta o nouă dimensiune a transformării personale, iar eu voi fi aici, ghidul tău, pentru a te susține.

Fiecare moment petrecut în aceste sesiuni te va aduce mai aproape de înțelegerea profundă a ceea ce ești cu adevărat și a resurselor neexploatate pe care le deții. Prin intermediul Coaching-ului, Coherent Energy Patterns, și Hipnozei Regresive, vei călători în lumea ta interioară, dezvăluind adevăruri și înțelepciune ascunse.

Această călătorie este despre tine și despre descoperirea a ceea ce este posibil atunci când te conectezi cu sinele tău mai înalt.

Sesiune de Coaching (1,5 Ore): Începe această călătorie de transformare cu o sesiune de coaching pentru a stabili obiective clare și pentru a primi ghidare personalizată. Vom identifica împreună direcția în care dorești să mergi și vom stabili pașii necesari pentru a ajunge acolo.

Sesiune de Hipnoza Regresiva QHHT sau BQH (4 Ore, Fizic sau Online): În această sesiune, poți adresa în jur de 20 de întrebări Sinelui Superior din orice domeniu dorești, de la relații, carieră până la spiritualitate. Vei experimenta o conexiune profundă cu trecutul tău, vei debloca amintiri și trăiri din vieți anterioare, aceasta viață sau alte dimensiuni și vei activa potențialul vindecător.

Sesiuni CEP de Grup Online (A Treia și A Patra, 2 Ore Fiecare): Alătură-te grupului pentru a experimenta eliberarea, transformarea energetică și manifestarea prin câmpul cuantic. Această sesiune te va ajuta să te eliberezi de tiparele limitative și să te conectezi cu resursele interioare.

Sesiune CEP de Grup Online (A Cincea, 2 Ore): Continuăm procesul de eliberare și transformare.

Sesiune de Coaching (1,5 Ore): Această experiență se finalizează cu o sesiune de coaching pentru a evalua progresul tău și pentru a-ți seta obiective viitoare. Vom reflecta asupra parcursului tău și vom stabili pașii următori pentru a-ți atinge obiectivele personale.

Acest pachet îți oferă o oportunitate unică de a investi în propria dezvoltare și vindecare.

Link către ședința de Hipnoza Regresiva: https://irinaamarinei.com/hipnoza-qhht/

Link către informațiile despre CEP: https://irinaamarinei.com/programe-energetice-coerente-cep/

Link către ședințele online de grup CEP: https://irinaamarinei.com/online/

Pentru a primi codul promoțional din Pachetul de Transformare sau pentru orice altă informație, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa irinaamarinei@yahoo.com sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0790128561.

Sunt aici pentru a te susține în fiecare pas al călătoriei tale către creștere personală și vindecare.

Cu recunoștință și armonie,

Irina Amarinei

SESIUNI

Potențialul uman este nelimitat

Cheia evoluției este introducerea unei dimensiuni ale conștiinței superioare în conștientizarea noastră.
Potențialul uman este capacitatea înnăscută a fiecărei persoane de a trăi și a se exprima în concordanță cu cel mai înalt sine.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/qhht.png

Hipnoza QHHT

QHHT – Terapie de vindecare prin câmpul cuantic a fost creată de Dolores Cannon.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/bqh.png

Hipnoza BQH

Conectează-te cu Adevăratul tău Sine pentru vindecare și evoluție spirituală.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/kundalini-bodywork.png

Kundalini Bodywork

Kundalini Bodywork este o practică holistică ce schimbă vibrația corpului.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/cep.png

CEP

CEP, sau Programe Energetice Coerente, este o tehnică profund transformatoare.

bt_bb_section_top_section_coverage_image