fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Obișnuița de a te simți minunat

februarie 8, 2023by irina
Obișnuița-de-a-te-simți-minunat

Mulți oameni, și eu am făcut asta mult timp, aleargă după fericire, iubire, împlinire ca și cum ar fi ceva exterior. O alergătură făcută așa toată viața când, până la urmă, fericirea, iubirea, liniștea sunt în interiorul nostru. Trebuie doar să încercăm să le aducem la suprafață.

Cum putem face asta? Exemplu: îți dorești iubire. Zilnic fă exerciții în care să simți iubire. Uită-te la oameni și zâmbește-le, observă și iubește natura, apreciază mâncarea pe care o mănânci. Aceste exerciții, dacă le faci zilnic, vor deveni o obișnuință ca orice altceva ce faci de repetate ori care devine o rutină. Așa ușor, ușor îți deschizi inima și vei începe să simți iubire fără un motiv anume și atunci nu vei mai încerca să o cauți la exterior. Pur și simplu vei avea din plin pentru că tu ești iubire, asta conții în interior, dar poate ai uitat cum să o readuci la suprafață ca să o simți din nou.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/obisnuinta-de-a-te-simti-minunat-1.jpg

Așa funcționează cu orice – libertate, liniște, etc. Cu cât vom exersa mai mult aceste sentimente de iubire, fericire cu atât corpul nostru se va obișnui și cu atât vor deveni o normalitate și vor crește aceste sentimente din ce în ce mai mult. Orice învăț are și un dezvăț. Dacă ți-ai obișnuit corpul cu percepții și emoții „negative” acum poți să îl obișnuiești și cu emoții „pozitive”.

Poate fi puțin ciudat sau poate „fals” pentru unii la început dar dacă ai răbdare va deveni o obișnuință minunată, o normalitate pentru corpul și mintea ta. Pune-ți intenția și ține-te măcar o săptămână, vezi apoi după acea săptămână cum te simți și ce schimbări sunt și vezi dacă se merită să continui. Succes și baftă la fericire!…

Te îmbrățișez cu iubire!…
Irina