fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

O viață în balanță

februarie 8, 2023by irina
O-viață-în-balanță

În viață sunt multe situații pe care nu le poți controla sau schimba. Și dacă nu ești flexibili psihic și nu știi să accepți situațiile, atunci intervine stresul și automat bolile dacă stresul este puternic sau de lungă durată pentru că organismul devine slăbit atât fizic cât și psihic.

Am cunoscut oameni destul de rigizi care își doreau să controleze tot – dar acest stil de a trăi nu este o variantă bună pentru o viață sănătoasă și fericită. Am cunoscut și oameni mult prea “domoli” care se mulțumeau fără să facă nimic. Balanța în viață este totul! Balanța între a pune o intenție și a urma pașii cu calm, cu apreciere pentru drumul pe care ți l-ai ales este potrivit pentru mitea si corpul tau. A ține cu orice preț, chiar si cu pretul sănătatii sa schimbi ceva sau sa realizezi ceva nu este o alegere tocmai potrivita. Dacă nu accepți ce nu poți controla și îți consumi energia pentru ceva ce nu stă în puterea ta atunci nu vei avea energie să îți refaci organismul, să gândești logic și să ai o viață în balanță.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/O-viata-in-balanta-1.jpg

Viața ta se schimbă în funcție de cum vezi lucrurile, ce percepții ai și ce simți. Pe termen lung poate deveni o viață minunată sau o viață cu boli, depresii, etc. Depinde doar de tine cum alegi să vezi, cum alegi să trăiești. Când trebuie să alegi ai tot timpul cel puțin două variante. Până și acceptarea stării de nervozitate, anxietate – dacă stai puțin, respiri adânc, o accepți și nu o hrănești prin gânduri negative (fiind un observator te poți detașa de situația nedorită), aceasta va trece de la sine. Dacă nu accepți starea interioară și te lupți cu ea ca să treacă pentru că nu o vrei în interiorul tău ea va crește din ce în ce mai mult și te va domina.

Albert Einstein a spus “definiția nebuniei este să repeți același lucru din nou și din nou și să te aștepți la un rezultat diferit!” Eu aș modifica puțin și aș spune că “definiția nebuniei este să repeți același comportament, aceleași gânduri și emoții din nou și din nou și să te aștepți la o viață diferită”.

Te îmbrățișez cu iubire!

Irina