fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

O experienta de neuitat!!

februarie 9, 2023by irina
O-experienta-de-neuitat

Într-una din zile vorbeam cu o prietenă la telefon și aceasta îmi spune “Eu plec în India la un curs de meditații” – nu am stat mult pe gânduri și pe loc i-am răspuns „Merg și eu cu tine!”
Ajungem în India la locația respectivă, ne cazăm și începem meditațiile în ziua următoare la 5 dimineața. Sincer, nu m-am așteptat la o energie atât de puternică – eu am crezut că voi face meditațiile pe care le făcusem și până atunci – stai liniștit, încerci să nu gândești, te focusezi pe respirație și totul e zen. Nu a fost chiar așa – am făcut meditațiile Kundalini, Vipassana, Nadabrahma și altele, nume pe care nici nu le auzisem până atunci.

Totul bine și frumos până când am început să simt o frică foarte mare, să fiu neliniștită și nervoasă și să îmi vină în minte foarte multe lucruri nerezolvate din trecut (pe care, bineînțeles, eu am crezut că le depășisem).

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/O-experienta-de-neuitat-1.jpg

Am vrut să plec a doua zi de acolo dar norocul meu a fost că prietena mea mai fusese de câteva ori și știa ce se întâmplă cu mine și îmi spunea încontinuu “Stai liniștită, e normal să fie așa, am trecut și eu prin asta, mai stai putin!!!” Și uite așa am ajuns până în ultima zi (îi mulțumesc cu mare recunoștință prietenei mele). Deci, ceea ce se întâmpla cu mine era faptul că eu rezolvam lucrurile din trecut – sentimente și gânduri reprimate pe care le ascunsesem foarte bine, nici măcar eu nu le vedeam dar erau ascunse bine în subconștient.

Așa cum bine știm înainte de ordine este dezordine, înainte de lumină a fost intuneric. În sfârșit, ajung la ultima meditație din ultima zi, mă duc în sala respectivă (eu stăteam de obicei în spate) dar acum am decis să merg în mijlocul sălii (cupola era în formă de piramidă – cum bine știm piramidele au energie electromagnetică), chiar sub vârful piramidei, meditez cam o oră desculță pe gresia rece și la sfârșitul meditației mă întind pe jos să mă relaxez, două minute.

Deodată simt cum inima îmi bate foarte puternic, simt o căldură foarte plăcută în tot corpul și simt nevoia să accept ce se întâmplă orice ar fi, fără să gândesc – a fost pură intuiție. Apoi am simțit că mă aflu într-un loc de iubire necondiționată care nu poate fi descrisă, nu se poate compara cu sentimentul de iubire de pe Pământ, o iubire infinita, fără timp sau spațiu, simțeam totul în prezent dar în același timp în infinit, simțeam că sunt conectată la tot și că totul, oamenii, planetele, obiectele, natura, informații, tot ce există, ce a existat și ce va exista sunt conectate, am simțit un întreg, nu separare așa cum trăim noi, am simțit un sentiment de pace și liniște absolută.

Mă simțeam altcineva, minunat, ca un nou născut, mă simțeam pe deplin liniștită, simțeam că nu există ceva ce nu pot să realizez, apreciere și iubire pentru tot ce există.

Când m-am întors la viața reală și am început să observ cum trăim (parcă până atunci nu văzusem nimic), ce gândim, ce sentimente și frici avem, nu mi-a venit să cred – acum vedeam totul foarte clar. Simțeam și încă simt bucuria multiplicată, supărarea multiplicată, orice sentiment pe care îl am de atunci îl simt mult mai puternic, e ca și cum corpul îmi spune foarte clar ce este apropiat de starea noastră naturală, umană (iubirea) și ce nu.

Ulterior am aflat că experiența pe care o avusesem are mai multe denumiri “quantum field”, ”enlightenment”, “near to death” și sunt mulți oameni care au avut o asemenea experiență ele fiind una si aceeași, doar fiind diferite nivele de profunzime. A fost o experiență neașteptată (bineînțeles cum să te aștepți la așa ceva) și neavând cunostinta despre asta la acea vreme mi-a creat confuzie. Din acest motiv informațiile sunt foarte benefice. Corpul nostru știe întotdeauna ce informații sunt reale și benefice pentru noi, corpul nostru ne spune mereu adevărul, trebuie doar să învățăm să îl ascultăm.

Va imbratisez cu iubire
Irina