fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Mila și „beneficiile” ei

februarie 8, 2023by irina
mila-si-beneficiile-ei

Mila este o emoție de vibrație joasă. Ea este strâns legată de victimizare. Mila poate fi proprie sau pentru ceilalți. Atunci când tu te simți victimă sau îi consideri victime pe ceilalți datorită unei situații, persoane, etc. apare emoția de milă și vibrația ta va fi o una joasă iar când ai vibrația joasă vei simți din ce în ce mai mult tristețe, suferință, ești vlăguit de putere care în cele din urmă duce la scăderea sistemului imunitar care apoi duce la boli, depresii, etc.

În locul milei putem pune compasiunea. Compasiunea este din iubire pentru tine și ceilalți, înțelegi persoana din fața ta, poate o susții dacă își dorește, ești blând dar nu o consideri victimă. Până la urmă toți suntem responsabili pentru alegerile pe care le facem, care la un moment dat pot deveni, așa cum spun eu, lecții sau așa cum mulți o numesc situație negativă.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/mila-si-beneficiile-ei-2.jpeg

Am venit pe acest Pământ să experimentăm, să evoluăm! Și oare cum putem evolua dacă nu trecem prin situații „mai grele, negative”? Important este cum vedem acele situații, ca pe o lecție sau ca pe ceva greu și negativ. Daca ne considerăm victime și vom arăta mereu cu degetul spre celălalt sau spre situații noi nu putem învăța nimic. În schimb compasiunea este înțelegerea de sine, este răbdare, încredere și iubirea pentru tine și ceilalți. Este procesul prin care trecem atunci când evoluăm. Este spațiul pe care ni-l oferim nouă să ne vindecăm. Este respectul de sine și a celuilalt. Cu cât ne va fi milă de ceilalți și cu cât îi vom considera victime, cu atât vom ajuta la coborârea energiei a lui și a ta. Cum se întâmplă asta? Noi suntem energie, a demonstrat acest lucru fizica cuantică că corpul uman este energie iar gândurile și emoțiile sunt vibrațiile de energie pe care le trimiți spre celălalt când te gândești la el sau vorbești cu el iar când tu simți milă pentru el îi trimiți o energie de vibrație joasă și nu îl ajuți cu nimic, din contră. Asta se întâmplă când tu te simți victimă, nu faci decât să îți cobori propria energie din ce în ce mai mult dacă nu schimbi gândurile și emoțiile asupra acelui lucru.

Te îmbrâțișez cu iubire!

Irina