fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Matrix

februarie 8, 2023by irina
matrix-11

Tot ce știi, gândurile tale și emoțiile sunt programe crezute de tine datorită societății în care trăiești, a familei și a prietenilor. Acum este cazul să îți iei viața în propriile tale mâini și să fii Creatorul propriilor tale gânduri.

Când ai fost copil ți-ai creeat sentimente prin mintea de atunci…ex: dacă mama ta a țipat la tine să nu mai vorbești tu ai creeat probabil programul „Nu sunt auzit”, „Ceea ce am eu de spus nu este important” sau „Nu am valoare”.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Matrix.jpg

Programele acestea rămân pentru tot restul vieții până când nu le conștientizezi și le modifici. Dacă ai programul de „Ceea ce am eu de spus nu este important” vei creea experiențe toată viața care îți vor demonstra programul pe care îl ai în subconștient, adică vor veni mereu situații și oameni care îți vor arăta că „Ceea ce ai tu de spus nu este important”.

Analizează-ți viața și experiențele de până acum și îți vei da seama de programele pe care le ai în subconștient dar nu analiza prin a da vina pe ceilalți ci pune-te ca și observator, nu cu emoții. Uită-te la experiențele tale ca și cum ești altcineva, uită-te din afară!

Atunci când ceva din viața ta îți creează stres și durere încearcă să vezi ce program ai în subconștient, de ce nu poți merge mai departe în acea situație…ex: „Viața este grea” este un program pe care mulți părinți îl spuneau copiilor și acum probabil este un program al adulților (copii la acea perioadă). Schimbă percepția în “Viața este minunată!” și observă zilnic ceva minunat din viața ta. Mulțumește pentru acele lucruri minunate chiar dacă ți se par minore, așa îți implementezi un nou program în timp.

Creierul nostru este asemenea unui computer care are mai multe programe instalate. Acum trebuie să le dezinstalăm pe cele vechi ca să putem pune noi programe în loc.

Creeați-vă propriile voastre programe, asta este cea mai importantă putere a noastră ca și Creatori ai propriei noastre vieți. Schimbă-ți obiceiurile ca să poți crea o nouă identitate și a deveni cine vrei. Devin-o cea mai bună versiune a ta!

Când înveți să fii responsabil pentru gândurile tale fără a da mereu vina pe celălalt, fără a mai reacționa mereu la ceilalți atunci viața ta se va schimba și oamenii din viața ta se vor comporta diferit și cine știe, poate în acest fel, vei influența în bine o comunitate, o țară sau chiar lumea întreagă. Totul începe din interiorul tău! Este singurul loc în care poți schimba ceva și ceilalți îți vor urma exemplul.

Te îmbrățișez cu iubire,

Irina