fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Maestrii

februarie 9, 2023by irina
Maestrii

Toți oamenii care ne apar în cale ne sunt “maeștri” – de la fiecare avem de învățat ceva. Dar cel mai bun “maestru” pentru mine am fost eu.

Atunci când dai o putere mai mare unui alt “om” s-ar putea să te pierzi pe drum pentru că puterea ta stă în tine nu în exteriorul tău. Este bine să alegem cu atenție în ce credem nu să mergem pe drum cu ochii închiși pentru că așa ți-a spus “maestrul” tău (sau un alt om în care crezi mai mult decât crezi în tine).

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Maestrii-1.jpg

Știm bine că de-a lungul istoriei au fost războaie și dezastre pentru că oamenii au crezut orbește într-un alt om și asta nu pentru că acel om era puternic ci pentru că mai mulți oameni i-au dat putere și au crezut orbește în el.
Adevărul stă doar în tine! Și doar tu trebuie să îl descoperi și să îl vezi. Bineînțeles, alți oameni, “maeștrii”, cărțile îți pot da unelte și te pot ajuta să vezi calea dar adevărul divin este doar în tine.

Chiar dacă un alt om, “maestru”, carte (informații) te-au ajutat o perioadă, asta nu înseamnă că trebuie să îl urmezi pentru totdeauna orbește dacă nu mai rezonează cu tine la un moment dat, dacă simți că te îndepărtează de iubirea de sine și a semenilor tăi.

Ești la fel de puternic ca orice alt om! Trebuie să conștientizezi asta! Voi respecta și voi iubi pentru totdeauna “maeștrii” care sunt și au fost în viața mea. În inima mea au rămas învățămintele lor dar momentul cel mai frumos a fost atunci când am văzut adevărul meu. Putem lua de la ceilalți piese din puzzle dar puzzelul este complet abia atunci când completezi imaginea cu ultimele tale piese.

“Fiecare maestru a fost la început un începător!” – Robin S. Sharma

Te îmbrățișez cu iubire!!!
Irina