fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Legea Atracției!

februarie 9, 2023by irina
Legea-Atracției

Până în prezent am interacționat cu multe joburi. Nu am găsit satisfacție sufletească nici în joburile avute, nici în poziția de lider de firmă. Și nu pentru că nu funcționau sau pentru că nu erau pe gustul meu ci pentru felul cum reacționam la probleme și la modul cum vedeam pe atunci lucrurile.

Voința nu prea mi-a lipsit! Și nu prea știam de frică atunci când apăreau situații neprevăzute. Cu toate acestea, în fața problemelor, dacă nu știi să le gestionezi cu calm (pentru că în muncă sau într-o firmă vor fi mereu) să știi să le vezi din altă perspectivă, ca fiind niște pași pentru a ajunge la rezultatul dorit, atunci totul ți se va părea foarte greu și negativ și vei fi tentat să renunți. Plus că vei atrage ceea ce gândești.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Legea-Atractiei-1.jpg

Job-ul trebuie să fie o plăcere! În primul rând că petreci mai mult timp la job decât acasă. Realitatea ne-a demostrat că nici un job și nici o firmă nu are o dezvoltare liniară. Dacă nu știi să te uiti la problemele apărute ca la niște provocări (pași pentru a ajunge la scopul dorit) vei ajunge să urăști ce faci.

Dacă urăști ce faci în mai mult de jumătate din timpul tău zilnic atunci îți vei urâ viața! Acasă vei fi morocănos și vor suferi și cei din jurul tău. Și, cum bine se știe, stresul duce la îmbolnăvire și la depresii.

Am avut un vis – la job-ul pe care îl aveam apăruse o problemă care mi se părea mie destul de mare la momentul respectiv. Visul – „eram pe drumul planificat, spre scopul care mi-l propusesem, și mergeam liniștită pe acel drum. Din loc în loc apărea deodată, din pământ, semnul STOP! Eu îl ocoleam cu zâmbetul pe buze și liniștită, fără să mă sperie, dar de fiecare dată apărea iar și iar”. Și când m-am trezit am înțeles…sunt doar niște încercări care nu trebuie să te afecteze cu nimic, nu trebuie să le ocolești, sunt doar niște trepte în dezvoltare care oricât de mari ți se pot părea la acel moment, cu cât le depășești mai ușor, cu atât te vei apropia mai mult de scopul propus.

Cu cat vei fi mai linistit cu atat vei gasi soluții pentru fiecare situație mai usor si mai eficiente si nu iti va afecta nici interiorul, din contra. Atunci vei iubi ceea ce faci, vei fi fericit in ceea ce faci și nu te vei mai gândi niciodată să renunți!

Te îmbrățișez cu iubire,
Irina