fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Iubirea învinge mereu

februarie 8, 2023by irina
Iubirea-învinge-mereu

Din jurnalul vietii mele…2015…impartasesc cu voi, sa va fie cu inspiratie:

Astăzi mi-am depășit încă o limită pe care îmi doream de mult să o trec și nu mă lăsa să trăiesc liniștită. Vorbesc de persoana cea mai dragă mie, ne iubim, ne vrem binele și ne înțelegem dar aveam câteodată conflicte. Din ce cauză? Când spuneam “nu cred că ai făcut bine așa” această persoană dragă mie îmi răspundea “fac tot ce pot, de ce mă ataci, mă simt rău, etc”, apoi intra în poziția de “victimă”.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Iubirea-invinge-mereu-1.jpg

Când începeam conversația eram într-o stare de liniște, pentru mine era o simplă conversație. Automat, după ce spunea cu atât patos că o atac, eu inconștient chiar credeam că am atacat-o și începeam să mă comport crezului ei punându-mă în poziția de “călău” și bineînțeles, eu intrând în inconștiență, credeam mai mult ce spunea această persoană decât ce simțeam eu la început.
iubirea invinge mereu

Și așa urmau certurile interminabile unde sufeream și eu și această persoană. În general, ce spuneau ceilalți nu mă atingea cu nimic dacă era ceva “negativ”, luam vorbele lor ca pe niște lecții dar cu această persoană nu reușeam să depășesc aceste conflicte cu liniște și cu mintea clară.

Am închis telefonul. De obicei când închideam telefonul în situația asta mintea începea să facă zeci de scenarii (ce am spus, ce a spus, cum, de ce, etc) dar de data asta am respirat profund de câteva ori și am încercat să îmi ocup mintea cu ceva care să mă facă să mă simt bine. Nu au trecut 2 sau 3 minute că, deodată, mi-a venit Adevărul în toată ființa mea (nu în minte), am simțit că această persoană se simțea atacată, intra în victimizare sau ridica tonul (fără a avea motive plauzibile), așa vedea ea din cauză că, la un moment dat, copil sau adult, nu s-a simțit îndeajuns de bună, poate mama sau tatăl acestei persoane au certat-o și ea a rămas cu acel program că nu se poate ridica la standardele cerințelor celorlalți sau că nu este îndeajuns de bună.

Când am simțit acest adevăr în mine, repet – nu în minte, am plâns și am plâns profund, m-am simțit atât de eliberată că am văzut dincolo de voal, pentru că acum știu despre ce este vorba și știu cum să mă comport.

Este persoana cea mai dragă mie și nu aș fi vrut niciodată să o rănesc nici măcar cu un cuvânt dar când intri în inconștiență și crezi mai mult ce spune celălalt decât ce simți atunci s-ar putea să devii ce spune celălalt fără să vrei. Așa că, aveți încredere în bunătatea, în iubirea voastră chiar dacă celălalt spune orice vrea, cu ce energie vrea, pentru că și ei, la rândul lor, vor învăța de la voi fiind nemișcați în Iubire. Răspunsurile care vin dincolo de minte au început să îmi apară când am început meditațiile, după o perioadă scurtă de timp.

Toată viața avem de învățat! Ușor, câte o treaptă, ne apropiem tot mai mult de noi, ca Suflete Divine!

Vă îmbrățișez cu iubire!!!

Irina