fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Iubirea de viață

februarie 8, 2023by irina
Iubirea-de-viață

Știu că umblă știrea că perioada în care ne aflăm este una de trezire a unei conștiințe mai înalte în umanitate și nu aș spune același lucru dacă nu aș fi experimentat. Vreau să scriu foarte clar că nu scriu nimic, nici un cuvânt din ce nu experimentez pe propria piele!!!

De aproximativ două săptămâni, de când a început nebunia asta, când fac meditații intru foarte rapid și adânc în meditație, simt o iubire infinită, simt o energie puternică și o pace și liniște absolută în meditații. Simt că umanitatea, după acest episod, se va apropia mai mult de starea lor naturală, “iubirea”, la o conștiință mai înaltă. Dar înainte de asta trebuie să trecem prin aceste momente care ni se par “negative”.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Iubirea-de-viata-1.jpg

De când am început să mă descopăr, până acum, am trecut prin multe încercări. Inainte de a te descoperi, de a depăși o limită și a te apropia mai mult de Divinitatea din tine, automat de Dumnezeu, Univers (sau credința fiecăruia), trebuie să dăm deoparte niște voaluri, unul câte unul, ca să putem ajunge la Adevăr. Și fiecare înveliș e destul de greu să îl dai deoparte, să renunți la el, dacă ești învățat să trăiești viața într-un anumit fel și nu poți să accepți că se poate trăi minunat și alfel.

Trebuie să ne conformăm și să acceptăm o situație dacă nu putem să o controlăm sau să o schimbăm și să avem încredere că totul va fi bine, oricare ar fi situația. Am o simplă întrebare: Iti traiesti viata asa cum vrei? Te bucuri de fiecare moment al zilei? Traiesti in prezent? Ar fi cazul să te bucuri de viață și de familie!

Dragii mei, perioada în care trăim, cu siguranță că nu putem să o controlăm așa că oricare ar fi situația acum bucurați-vă de viață în fiecare secundă!

Vă îmbrățișez cu iubire,
Irina