fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Iubire vs Iluzie

februarie 8, 2023by irina
Iubire vs Iluzie

Așa cum am scris în articolele precedente o persoană care nu se iubește pe sine nu poate dărui iubire. Pentru că din ce nu ai nu poți să dăruiești!…

Atunci când te accepți așa cum ești abia atunci poți accepta si iubi cu adevărat și pe celălalt. Iluzia iubirii de la începutul unei relatii, când totul pare minunat, când fluturii din stomac readuc romantismul în viața ta, nu este o bază reală pe care să îți construiești viața. Începutul vine întotdeauna cu nevoia de apartenență. Cu un mod de dominare motivată de Iubire. Dacă apoi, în timp, vrei să faci fericit cealaltă persoană, îi oferi Libertate, îl accepți așa cum este, cu totul, îl respecți și îl susții – abia atunci poți vorbi de Iubire.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Iubire-vs-Iluzie-1.jpg

Cred că foarte mulți dintre noi am trecut la un moment dat prin romantism fără Iubire și totul era minunat la început dar apoi au intervenit ego-urile și geloziile și în loc ca relația să meargă spre ceva frumos a devenit ceva insuportabil.

De cele mai multe ori aceste obsesii pot fi confundate cu Iubirea dar este doar o iluzie. În momentul în care înveți să te iubești este imposibil să mai cazi într-o asemenea capcană pentru că nu vei mai purta măști și nu vei accepta o persoană care nu îți poate oferi iubire. Iubirea este un schimb minunat de sentimente și în același timp un echilibru între două persoane.

Atunci când te iubești automat te respecți și nu vei accepta ca cineva să te manipuleze. Îți vei da seama de jocuri de manipulare sau de obsesii și atunci vei lua decizii benefice pentru tine. Dacă nu te iubești te poți păcăli că poate ceva se va schimba și vei rămâne blocat în acea relație o perioadă de timp sau chiar toată viața. Așa că lucrează cu tine ca să atragi ce îți dorești sau să plece din viața ta ce nu îți doresti.

Te îmbrățișez cu iubire,

Irina