fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Intuitia

februarie 9, 2023by irina
Intuitia

Cum recunoaștem intuiția? Întrebați-vă inima. Intuiția vine din inimă nu din creier sau din sentimentul de frică. Intuiția vine foarte clar din inimă. Știi că acel ceva ce simți este adevărat și nu o poveste inventată de creier, nu când creierul începe să caute justificări și scuze sau pentru că așa s-a întâmplat altuia sau în trecutul tău. Nu mai căuta răspunsuri la alte persoane.

Vedeam mereu în trecutul meu că veneau prieteni cu întrebări personale, spre exemplu: ce să facă în relația cu soțul. Eu puteam să dau doar o părere pentru că îi știam viața și situația dar poate greșeam. Cel mai bine tu știi, răspunsul este în inima ta.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Intuitia-1.jpg

Eu am folosit intuiția de cele mai multe ori dar au fost perioade unde nu am ascultat și dățile acelea în care nu am ascultat intuiția mea am ajuns la același rezultat cum simțisem doar cu mai multă suferință.

De cele mai multe ori nu ascultam intuiția pentru că ne este frică, intră mintea în acțiune și începe “și dacă, și parcă, etc”. Când răspunsul bun vine din intuiție vei simți corpul relaxat, vei simți în totalitate că acela este adevărul iar ce nu vine din intuiție vei simți corpul că se contractă, ca și cum este o obligație, ca și cum nu este natural.

Din nou ajungem la meditații pentru că meditațiile ajută mintea să se relaxeze și intuiția vine doar când mintea e tăcută.

Te îmbrățișez cu iubire!!!
Irina