fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Împreună spre o viață minunată

februarie 8, 2023by irina
Împreună-spre-o-viață-minunată

Trebuie să depășim această perioadă! Atunci când scriu în articole că trebuie să ne apropiem mai mult de Iubire, de natura noastră umană, mă refer la a fi mai buni unii cu alții, la a-ți permite ție însuți să fii fericit, la a face munca cu plăcere, a nu mai vorbi rău de ceilalti, de țara ta, de alte religii sau alte naționalități. Mai mult ca sigur că ce trăim astăzi este un test care dacă îl depășim și îl trecem cu bine, atunci, dragii mei, vom evolua. În caz contrar, ne vom întoarce la cine am fost până acum, fără să învățăm nimic din ce trăim.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Impreuna-spre-o-viata-minunata-1.jpg

Trebuie să înțelegem odată că așa cum am fost învățați să credem până acum nu mai funcționează! Faptul că am fost învățați să trăim în separare nu este real. Nu suntem separați de nimic -suferă natura, suferim și noi, suferă cel din fața ta suferi și tu, vorbești rău și cu înverșunare de vecinul tău suferă el suferi și tu!

Aveți grijă cum vă folosiți vorbele, gândurile, pentru că au o putere foarte mare. Din timpuri străvechi ni s-a spus prin Biblie și prin toate religiile, prin știință, prin fizică cuantică că nu suntem separați. Știința începe studiul cu Big-Bang-ul, Biblia spune că am fost creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Fizica cuantică a demonstrat că suntem conectați prin energii.

Acum, dacă tot avem toate informațiile la îndemână, poate e cazul să le punem în aplicare, în viața noastră de zi cu zi, ca să facem odată o schimbare și să nu mai avem de suferit așa cum se întâmplă acum.

Tot ce avem nevoie este să gândim, să vorbim și să acționăm din Iubire pentru noi, pentru ceilalți și pentru viață! Nu din frică, ură, mânie, separare sau judecată.

Conștientizează că vorbele tale și gândurile au o putere foarte mare! Tu poți crea ceva frumos sau poți distruge, felul în care gândești face diferența. Când creezi frumos tu înflorești, când distrugi te ofilești! Fii atent la fiecare vorbă pe care o rostești, la fiecare gând, la fiecare acțiune pe care o faci!

Am scris multe articole care să vă ajute să vă schimbați percepțiile. Am încredere în omenire! Am încredere că vom reuși să ne apropiem de umanitatea din noi, să ne conectăm la interiorul nostru și să vedem viața așa cum trebuie să fie ea, minunată!

Împreună vom trece peste aceste momente!!!
Irina