fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
SERVICII

Hipnoza QHHT

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hipnoza QHHTDespre QHHT

QHHT - Terapie de vindecare prin câmpul cuantic a fost creată de Dolores Cannon, un hipnoterapeut respectat la nivel internațional, regresionist în viețile anterioare, cercetător și autor a 17 cărți. Cu peste 45 de ani de experiență în hipnoză Dolores Cannon a petrecut 30 de ani dezvoltându-și tehnica QHHT.

QHHT este o călătorie către conștiința voastră superioară astfel încât să puteți afla mai multe despre voi înșivă si sa va eliberati de anumite sarcini emotionale. Unele persoane vin la ședință din curiozitate iar altele pentru starea emoțională și fizică precară.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/qhht-sesiune-1.png

În timpul sesiunii de terapie Sinele Superior te va duce la cel mai potrivit moment și loc. “Cel mai potrivit moment și loc” poate să fie o viață trecută, o viață viitoare, o viață paralelă, o viață în afara Pământului, o viață dimensională diferită sau chiar în viața actuală.

În terapia QHHT veți afla modul în care celelalte vieți vă afectează viața actuală și veți primi răspunsurile de care aveți nevoie pentru a va continua viata in armonie.

Împreună putem descoperi care este scopul vieții tale, de ce ai ales această viață, acest moment. Împreună analizăm originile provocărilor dumneavoastră actuale fie că sunt emoționale, mentale, fizice sau spirituale. Vom găsi soluțiile care vă ajută să vă eliberați de aceste provocări. Acestea sunt doar câteva exemple de ceea ce puteți descoperi, posibilitățile sunt numeroase.

Timpul sesiunii este de 4-6 ore

Cum să vă pregătiți pentru o sesiune QHHT

Aduceți maxim 25 întrebări pe care le doriți să le adresam Sinelui Superior

Întrebările scrise pot conține diferite subiecte depre:

 • Spiritualitate
 • Viață
 • Sănătate
 • Relații
 • Paranormal
 • Muncă/Carieră

Petreceți timp gândindu-vă la întrebari. Ar fi indicat să întrebați cu ce, cum, de ce decât să adresați întrebări al căror răspuns să fie da sau nu.

Exemple de întrebări:

 • Care este scopul vieții mele?
 • De ce am ales această viață?
 • De ce simt atâta frică în viața mea?
 • De ce am probleme de sănătate x, y, z?
 • Cum îmi pot îmbunătăți relația cu x, y, z?
 • Ce ar trebui să muncesc?
 • Cum pot avea o carieră mai satisfăcătoare?

Puneți-vă intenția că veți avea o sesiune fantastică.

Sesiunea este înregistrată audio iar în maxim 24 de ore veți primi înregistrarea prin mail.

IMPORTANT:
După ce primiți înregistrarea este necesar să ascultați cât mai mult întreaga sesiune. Cu cât veți asculta mai mult cu atât veți avea mai multe conștientizări și vindecări la un nivel tot mai profund.

INTREBARI SI RASPUNSURIHipnoza QHHT

De ce ma pot vindeca in aceasta terapie?

In aceasta terapie te poti vindeca de orice. Eu nu vindec pe nimeni, învăț oamenii cum sa se vindece singuri fără a fi nevoie de ceva din exterior, eu sunt ghidul vostru in aceasta sesiune.

Cum se intampla vindecarea?

Simptomele fizice sunt energii blocate in câmpul tău energetic din cauza ca ai trecut printr-o trauma la un moment dat in aceasta viață sau alte vieți iar lecția din spate nu a fost invățată. Odată ce primești mesajul nu mai ai nevoie de simptomul fizic.

De ce treci prin aceste probleme, greutăți, simptome fizice?

De cele mai multe ori pentru ca nu știi sa iti asculti intuiția, Sinele Divin, Subconștientul sau cum vrea fiecare sa îl numească. La început iti șoptește ușor și frumos, dacă nu asculti te face mai atent prin diferite simptome fizice sau situații in viață ta pana ce vei vedea mesajul. Dupa ce ai înțeles mesajul nu vei mai avea nevoie de acel simptom fizic.
Exemplu: Au fost persoane cu probleme de tiroida la sesiune, majoritatea cazurilor a fost pentru ca nu au vorbit, nu și-au exprimat punctul de vedere iar când au înțeles mesajul au trecut și simptomele fizice.

In cat timp trec simptomele fizice?

Pentru unii oameni simptomul fizic dispare din ședința, alții trebuie sa asculte înregistrarea de la ședința iar Sinele Divin, Subconștientul le va spune de câte ori și cât timp trebuie sa asculte.
Cand nu ai vrut sa auzi mesajul și nu faci ce iti spune Sinele Divin, Subconștientul atunci simptomul fizic se poate întoarce.

Ce simt oamenii in timpul eliberărilor emoționale / energetice automat simptomelor fizice?

Cand se intampla eliberarile in sedinta da voie corpului sa se exprime cum vrea. Unii oameni tremura foarte tare, alții plâng, alții simt cald sau foarte cald sau rece. Orice simți lasă corpul sa isi facă treaba pentru ca eliberează blocajele din câmpul energetic care vin din trecut sau alte vieți, nu te gândi la nimic, nu iti fie rușine, am văzut multe in atâția ani de spiritualitate și cursuri prin lume așa ca lasă corpul sa facă ce simte dacă vrei sa iti fie bine.

Cum ar trebui sa fie o ședința? La ce sa ma astept?

Nici o ședința nu seamănă cu alta. Poate ai auzit de la o prietena care a fost la acesta terapie și iti spune cum a fost. Nu lua ca reper nimic din ce ai auzit pentru ca fiecare ședința este diferită. Ți se arata exact ce ai nevoie tu la acel moment pentru a primi mesajele de care ai nevoie.
Unele peroane pot vedea ceva din viața asta, alții o viață anterioară, alții o viață viitoare, o alta dimensiune paralela, alte planete, alte civilizații sau chiar Sursa.
Nu am avut nici o ședința care sa semene cu alta.

Ce este Sinele Divin, Subconstientul?

Este acea parte din noi care vede imaginea completa, este dimensiunea mai profunda a ta care nu exista in timp sau spațiu. Sinele Divin sau Subconștientul știe toate vietle prin care sufletul tău a trecut, este și va trece, trecut, prezent și viitor, vieți anterioare, paralele și/ sau viitoare. Sinele Divin este iubire necondiționată, iubire pura, este mereu cu tine, nu este separat de tine, te protejează, te ajuta și iti da lecții pentru ca sufletul tău sa evolueze.
Putem sa contactam oricând Sinele Divin prin meditație sau înainte de a adormi. Atunci este momentul in care sa îl întrebăm ce avem de întrebat.

SESIUNI

Potențialul uman este nelimitat

Cheia evoluției este introducerea unei dimensiuni ale conștiinței superioare în conștientizarea noastră.
Potențialul uman este capacitatea înnăscută a fiecărei persoane de a trăi și a se exprima în concordanță cu cel mai înalt sine.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/qhht.png

Hipnoza QHHT

QHHT – Terapie de vindecare prin câmpul cuantic a fost creată de Dolores Cannon.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/bqh.png

Hipnoza BQH

Conectează-te cu Adevăratul tău Sine pentru vindecare și evoluție spirituală.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/kundalini-bodywork.png

Kundalini Bodywork

Kundalini Bodywork este o practică holistică ce schimbă vibrația corpului.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/cep.png

CEP

CEP, sau Programe Energetice Coerente, este o tehnică profund transformatoare.

bt_bb_section_top_section_coverage_image