fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
SERVICII

Hipnoza BQH

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hipnoza BQHBQH Hipnoză Regresivă (BQH)

Conectează-te cu Adevăratul tău Sine pentru vindecare și evoluție spirituală.

Beyond Quantum Healing, dezvoltat de Candace Craw-Goldman, este o modalitate pentru a ajuta clienții în auto-vindecare. BQH este puternic influențată de munca lui Dolores Cannon, (QHHT).

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/BQH-sesiune-1.png

Irina Amarinei, practician BQH, folosește tehnici de relaxare și hipnoză pentru a ajuta clienții să se instaleze într-o stare de transă și o conexiune profundă cu ființa lor interioară. (puteți numi asta Subconștientul, Spiritul, Sinele Superior și/sau Sinele Divin) Acest lucru permite minții analitice și critice să se retragă în fundal, astfel încât îndrumarea și informațiile transmise de către Subconștient să poată ieși la suprafață.

Sesiunile durează de obicei 3,5 ore, dar pot dura până la 4 ore.
De asemenea, sesiunile BQH se pot face online prin Zoom, unde vă puteți relaxa în confortul propriei case.

Practicianul îi cere Subconștientului să dezvăluie informații care ar putea fi necunoscute minții conștiente a subiectului, care vor ajuta la vindecarea și descoperirea cauzelor fundamentale ale afecțiunilor, bolilor și fobiilor atât mentale, cât și fizice. Subconștientul selectează întotdeauna informațiile cele mai utile pentru persoana care are nevoie. Sinele Superior înțelege întreaga situație și fiecare aspect al individului, inclusiv problemele din viețile trecute care l-ar putea afecta în viața prezentă.

Aduceți maximum 20 de întrebări pe care doriți să le adresați Sinelui Superior

Întrebările pot conține diferite subiecte despre:

  • condițiile de sănătate și să le vindece
  • claritate in relații
  • blocaje sau probleme emoționale sau financiare și să le elibereze dependențe
  • conectarea cu partea Spirituală (ghizi, cei dragi)

Vino cu mintea deschisă, cu inima deschisă și nu avea așteptări.

“Sinele Superior” este conectat la tot ceea ce a existat, există și va exista vreodată.

O sursă infinită de înțelepciune profundă și cunoaștere infinită se află în fiecare dintre noi și este accesibilă tuturor.

Printr-o sesiune BQH, putem întâlni Ghizi Spirituali, ființe de lumină, Maeștri Ascendenți, animale toteme, creaturi fantastice, strămoși și orice energie care ne ghidează pe calea sufletului nostru.

INTREBARI SI RASPUNSURIHipnoza BQH

Ce este BQH?

BQH înseamnă Beyond Quantum Healing. Utilizează hipnoza pentru a conecta mintea conștientă cu viețile trecute, paralele, alte dimensiuni, alte planete sau sau viața prezentă in trecut pentru a explora problemele sau provocările pe care le-ai avut de-a lungul vieții.

Cum funcționează BQH?

BQH funcționează prin inducerea într-o stare de relaxare profundă. În timpul acestei transe, clienții sunt capabili să comunice direct cu Sinele lor Superior, Subconștientul, ceea ce permite accesul la cunoștințe care se află dincolo de nivelurile noastre de conștientizare.

Cine poate beneficia de BQH?

BQH a fost folosit cu succes în multe domenii diferite, inclusiv sănătate și bunăstare, creștere spirituală, vindecare emoțională și situații de rezolvat. Poate fi benefic pentru oricine caută răspunsuri sau sfaturi cu privire la orice situație de viață sau provocare cu care se confruntă.

În BQH, puteți explora adevăratul potențial și puteți experimenta un sentiment profund de pace și bunăstare.

BQH poate fi folosit pentru a vă ajuta să obțineți o noua perspectivă asupra situațiilor și vieții, precum și pentru a descoperi de unde vin anumite emoții sau blocaje profund înrădăcinate.

Pot să fac BQH pe cont propriu?

Nu, este important ca un practician cu experiență să vă ghideze in sesiunea dumneavoastră pentru ca aceasta să aibă succes. BQH ar trebui experimentat sub supravegherea unui practician BQH experimentat.

Ce voi experimenta în timpul BQH?

BQH poate fi o experiență foarte profundă și profund transformatoare pentru mulți oameni. În timpul sesiunii, puteți accesa informații despre viețile anterioare, puteți primi îndrumare spirituală și puteți obține o mai bună înțelegere a scopului vieții tale. BQH vă poate ajuta, de asemenea, să vă conectați cu aspecte superioare ale dvs. și să faceți schimbări pozitive în viața voastră.

BQH este sigur?

BQH este o formă de hipnoză foarte sigură și eficientă, care a fost folosită de mulți ani de către practicienii BQH. Practicianul dumneavoastră BQH vă va ghida prin procesul BQH și se va asigura că experiența dumneavoastră este confortabilă și sigură. BQH poate ajuta la reducerea stresului, aduce vindecare, oferă o perspectivă asupra provocărilor vieții și îmbunătățește bunăstarea generală.

Ce ar trebui să fac pentru a mă pregăti pentru BQH?

Înainte de BQH, este important să-ți stabilești intenția și să fii deschis. În timpul sesiunii BQH, ar trebui să purtați îmbrăcăminte confortabilă și să vă focusati pe a fi relaxat în timpul sesiunii.

În cele din urmă, BQH vă poate ajuta să obțineți claritate și să accesați înțelepciunea interioară – permițându-vă să trăiți viața în aliniere cu cel mai înalt potențial al dvs.

În timpul BQH, practicienii folosesc tehnici de meditație ghidată și hipnoză pentru a accesa niveluri mai profunde ale minții subconștiente. Acest lucru poate oferi perspective profunde asupra problemelor fizice, psihologice și spirituale care sunt adesea rădăcina afecțiunilor sau tiparelor de comportament.

Accesând subconștientul și înțelegând cauza principală a unei probleme, BQH poate ajuta la restabilirea echilibrului, armoniei și sănătății corpului și sufletului.

BQH este un instrument incredibil de puternic care poate fi folosit pentru a explora atât problemele fizice, cât și cele spirituale, promovând în același timp vindecarea la toate nivelurile – fizic, mental, emoțional și spiritual.

SESIUNI

Potențialul uman este nelimitat

Cheia evoluției este introducerea unei dimensiuni ale conștiinței superioare în conștientizarea noastră.
Potențialul uman este capacitatea înnăscută a fiecărei persoane de a trăi și a se exprima în concordanță cu cel mai înalt sine.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/qhht.png

Hipnoza QHHT

QHHT – Terapie de vindecare prin câmpul cuantic a fost creată de Dolores Cannon.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/bqh.png

Hipnoza BQH

Conectează-te cu Adevăratul tău Sine pentru vindecare și evoluție spirituală.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/kundalini-bodywork.png

Kundalini Bodywork

Kundalini Bodywork este o practică holistică ce schimbă vibrația corpului.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/11/cep.png

CEP

CEP, sau Programe Energetice Coerente, este o tehnică profund transformatoare.

bt_bb_section_top_section_coverage_image