fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Focuseaza-te!

februarie 9, 2023by irina
Focuseaza-te

Ce am observant în ultimul timp este că, cu cât oamenii au mai multe informații, cu atât se pare că au încredere mai scăzută în ei. Aici mă refer la informații obținute pe calea spirituală.

Am observat că oamenii care merg pe calea spirituală au tendința de a crede orbește în ce spun “maeștrii” sau cărțile și se concentrează pe separare de ei (frica, ura, supărare, etc). Dar din punctul meu de vedere este foarte greșit pentru că, cu cât îți pui atenția pe frică, neîncredere, etc., cu atât vor crește mai mult acele sentimente.

Trebuie să folosim inteligent informațiile și dacă observăm un sentiment care nu îl vrem, să vedem soluția și nu problema. Mulți oameni se concentrează pe problemă, frică, gânduri pe care până la urmă toți le avem și atunci ele se accentuează. Nu ești cu nimic mai diferit față de alt om care nu este pe cale spiritualității doar că cel care nu este pe calea asta (de a se descoperi pe sine) nu este conștient și nu îsi vede limitele.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Focuseaza-te-1.jpg

Tu, dacă le vezi, nu sta să te plângi că le ai sau să fie un șoc sau un chin. Este minunat să le vezi ca să știi pe ce trebuie să lucrezi la tine. Și iar ajungem aici la schimbarea percepțiilor și la meditații (o unealtă incredibil de bună de mii de ani) care ne pot ajuta în a fi cât mai mult în prezența și în iubirea de viață.

Până la urmă despre asta vorbim – să mergem pe calea adevărului, să deschidem ochii și să vedem adevărul că suntem tot, că avem în noi și iubire dar și ură, și fericire dar și supărare și măreție dar și frică.

Depinde doar de noi pe ce ne concentrăm atenția! Este alegerea noastră pe ce ne axăm mai mult în cea mai mare parte a zilei și acea parte din tine (automat exteriorul tău) vor crește din ce în ce mai mult.

„Nu ceea ce ți se întâmplă contează ci cum tu reacționezi” – Stoicism Epitectus.

Te îmbrățișez cu iubire!!!
Irina