fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Experții

februarie 8, 2023by irina
Experții

In decursul anilor am cunoscut câteva persoane care îi învățau pe oameni cum să trăiască “bine”! Așa zișii “experți” în diferite joburi. Aceste persoane nu erau îndeajuns de puternice în Iubire pentru unitate pentru a-l ajuta pe celălalt cu adevărat. De ce? Pentru că aceste persoane scoteau la suprafață “partea negativă” din om făcându-l să se simtă mai jos și mai jalnic decât cum s-a dus la el. Niște jocuri psihologice destul de periculoase, mai ales pentru oamenii în situații psihice mai precare, să spunem așa. Eu sunt de părere că, în primul rând, trebuie să îl faci pe om să se simtă puternic, pentru că orice om pe lumea asta se poate ridica atunci când e căzut! Iar tu, ca “expert”, trebuie să îi dai doar un impuls.

Sunt mulți “experți” cu probleme sufletești nerezolvate. Mare grijă când recunoașteți un astfel de “expert”! Când vă face să vă simțiți mai mizer decât v-ați dus la el fugiți! Pentru că ei au o unealtă mult mai puternică, psihologia, au citit mult, au multe informații, au lucrat cu mulți oameni și știu cum să vă facă să vă simțiți mai rău. Părerea mea este că o fac “inconștient” pentru că nu cred că ar face acest lucru din răutate, poate doar să vă facă să depindeți de el.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Expertii-1.jpg

Eu cred în Iubire, Înțelegere, Divinitatea din fiecare, Libertate și consider că acestea sunt uneltele pe care trebuie să le folosească fiecare expert. Dacă tu, ca expert, vezi că omul vine cu o mare încredere în tine că îl poți ajuta, ar trebui să îl faci să vadă partea bună din el sau dintr-o situație – cu partea rea a luptat destul timp și nu e nevoie să o retrăiască.

Persoanele acestea ar trebui să facă omul să vadă că au pentru ce trăi! Că viața este minunată! Dar ce te faci dacă și ei îți refuză viața “bună”, minunată și în balanță? EI ȘTIU CEL MAI BINE, acești ziși “experți”. Nu vorbesc aici de cazuri care într-adevăr au nevoie de mai mult decât un life coach, psiholog, healer, etc.

Oameni minunați credeți în puterea voastră, sunteți minunați, sunteți divini, iubiți-vă viața!!!…

Vă îmbrățișez cu iubire!!!

Irina