fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Emoțiile din trecut

februarie 8, 2023by irina
Emoțiile-din-trecut

Sunt anumite emoții din trecut care vin iar și iar – frica, ura, supărare, etc. Eu am luptat mulți ani cu o asemenea emoție până am înțeles că mă identificam cu acea emoție. Credeam atât de mult în ea încât orice se întâmpla la exterior care “nu îmi plăcea” apărea draga de emoție. Până când am început să o observ din exterior și chiar dacă o simțeam, eu fiind ancorată în Prezent ea se disipa ușor, ușor.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Emotiile-din-trecut-1.jpg

Am învățat să o accept și să mă iubesc în totalitate cu „bune și rele”. Mai apare câteodată dar o recunosc imediat, o accept și dispare. Ancorarea în Prezent este foarte importantă. Cum putem fi mai mult în Prezent? Încearcă în fiecare zi să faci lucrurile cu acțiunea din Prezent, când speli vasele fă-o ușor, cu calm, simte apa pe mâinile tale, când mergi simte pașii, mergi desculț prin casă, simte textura covorului sau a gresiei, când stai la masă mestecă încet, zâmbește, uită-te în ochii oamenilor, ascultă-i înainte de a vorbi dar ascultă-i fără să judeci sau să te grăbești să îți dai cu părerea, citește ușor, bucură-te de cartea respectivă. Și făcând așa zi de zi veți fi din ce în ce mai mult în Prezent și vă veți bucura mai mult de viață.

Observați-vă gândurile și spune-ți STOP imediat ce ați observat ceva negativ, apoi faceți ceva ca să uitați.

Observați-vă emoțiile și dacă nu vă plac, imediat ce ați observat, acceptați-le și ele se vor disipa.

Acceptați-vă și iubiți-vă în totalitate și atunci partea cu care v-ați luptat atâția ani va pleca singură pentru că în Iubire nu are ce căuta ceva „negativ”, nu îi va mai plăcea gazda pentru că îl va deranja Iubirea care este mai puternică.

Totul este magic când vedeți din inimă. Și momentul cel mai oportun pentru a începe călătoria în interiorul tău este ACUM.

Te îmbrățișez cu iubire!!!

Irina