fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Din interior spre exterior pentru o societate minunată

februarie 8, 2023by irina
Din-interior-spre-exterior-pentru-o-societate-minunată

Îmi doresc să văd oameni care muncesc cu pasiune pentru ceea ce fac! Vreau să văd Învățământul cum pregătește copilul pentru când va fi adult să fie fericit! Să știe să fie el însuși în societate. Să știe cum să își gestioneze emoțiile și comportamentul din iubire pentru viață, pentru binele său și al tuturor. Să fie responsabil cu viața lui.

Vreau să văd doctori care acceptă și alte alternative decât cele chimice. Tratamente alternative, pentru că, înainte de 1800 nu existau medicamente chimice (înafară de opium) și oamenii totuși trăiau. Ar fi minunat să se găsească o cale de a combina medicina modernă cu cea naturistă. Oamenii înainte se vindecau cu ajutorul ierburilor mixate și al energiilor. Există anumite zone (din Africa, America, India) unde încă se folosesc tratamentele naturiste mai mult decât medicina modernă. Acești oameni știau, și încă știu, că totul, în orice boală, pleacă de la emoții, gânduri și energii.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Din-interior-spre-exterior-pentru-o-societate-minunata-1.jpg

Vreau să văd în familii cum oamenii se bucură de compania lor! Vreau să văd parcuri pline și spitale goale! Și îmi doresc să văd televiziuni care să transmită omului cum să se apropie de adevărata lor natură – chiar există un canal pe internet, se numește Gaia dar este doar în engleză, spaniolă, germană și franceză.

Îmi doresc să văd oameni care sunt conștienți de vorbele și acțiunile lor. Și totul începe cu fiecare dintre noi! Atât cât putem, fiecare în pătrățica lui, fie că ești mamă, barman, profesor, doctor, președinte, fiică, oricine poate. Și nu mă voi lăsa până nu văd toate acestea (fie în viața de acum sau în următoarele zece)!

Deja văd mari schimbări în bine în ultimii ani. Și dacă voi obosi mă voi odihni puțin în Iubire și voi continua! Oamenii cred că Fericirea, Suferința, Iubirea vin din exterior spre interior dar este total invers, din ei pleacă totul.

Te îmbrățișez cu Iubire!
Irina