fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Dimineața

februarie 8, 2023by irina
Dimineața

Până acum câțiva ani, eram obișnuită să mă trezesc dimineața posomorâtă, să îmi beau cafeaua în liniște, nu cumva să mă fi deranjat cineva înainte de cafeluță că era vai și amar de cel ce îndrăznea să îmi tulbure tabietul :). Până când, am citit undeva că încă de la primele ore ale dimineții îți poți programa să ai o zi bună și m-am hotărât să fac și eu la fel. Am început să îmi pun muzica și posturile de radio care să mă facă să mă simt energică. Am început să nu îmi mai verific telefonul de cum mă trezesc (pot uita de el o oră sau două ca să nu citesc ceva care să îmi creeze o stare de judecată negativă, neliniște sau supărare).

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Dimineata-1.jpg

La început a fost doar un test, apoi, zi de zi am simțit că mi s-a schimbat viața, toată ziua era minunată și orice se întâmpla vedeam pozitiv lucrurile și le făceam față.

Bine, nu a fost ușor să mă dezobișnuiesc dar când am reușit, pentru că văzusem schimbări majore de la zi la zi, noul stil a făcut o diferență enormă în viața mea.

Acum când mă trezesc meditez o oră și apoi ziua poate decurge normal. Ideea este ca măcar 30 de minute după ce te trezești încearcă să nu te gândești la ce ai de făcut, la problemele sau situațiile de ieri. Acordă-ți timpul acesta pentru sufletul tău! Pune-ți niște muzică să te facă să te simți minunat, ascultă, cântă, lasă mintea liniștită și uită problemele pentru 30 de minute și apoi vei vedea mari schimbări.

Cu fiecare zi începută în acest mod o să simți că renaști – deci, renaște-te frumos, minunat, cu zâmbetul pe buze și iubire pentru tine. Nu te costă foarte mult – doar 30 de minute și să îți obișnuiești corpul în prezent și fericire. Dimineața și seara sunt cele mai importante momente pentru tine, din timpul zilei. Acordă-ți aceste momente și vei vedea schimbări majore. În articolul următor voi scrie despre ritualuri de seara.

Te îmbrățișez cu iubire!!!

Irina