fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
IRINA AMARINEI

Despre Noi

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Misiune
& Valori de Baza

  • MISIUNE
  • CONEXIUNE
  • ATRACȚIE

Irina Amarinei are pasiunea de a crea o comunitate bazată pe bucurie, iubire, integritate, onestitate și o înțelegere profundă proprie sau a celorlalți. Prin conectarea la câmpul cuantic, putem să ne transformăm gândurile, reacțiile și viețile noastre permițând o mișcare energetică puternică ce are puterea să contureze lumea nostră și să întâmpine o nouă era de constientizare colectivă.

Irina crede ca suntem cu toții conectați – călătoria ta este și călătoria ei. Ca un ghid de încredere spre interiorul tău, ea te ajută să îți vezi posibilitățile infinite din spatele percepțiilor limitative.

Irina se dedică ghidării oamenilor sa ajungă la potențialul cel mai înalt, ghidandu-i sa înțeleagă cum sa isi folosească energia sa atragă abundență nemărginită și posibilități infinite în relațiile, carierele și vietile lor.

O sursă infinită de înțelepciune profundă și cunoaștere se află în fiecare dintre noi și este accesibilă tuturor.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/01/semnatura-irina.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Tonul nostru

Tonul nostru este optimist, pozitiv și în acord cu țelul nostru de a ne ajuta publicul să vadă că ei au puterea să își transforme gândurile, sentimentele, relațiile și viețile.

Noi credem că fiecare persoana deține răspunsurile de care au nevoie, iar rolul nostru este de a facilita aceasta călătoria.

Scopul nostru este de a oferi oamenilor informațiile oneste și viabile de care au nevoie pentru a face următorul pas încrezători împreună cu noi precum ghizi.

Tonul nostru este încurajator, optimist, empatic, punând accentul pe buna noastră cunoaștere în ceea ce privesc provocările oamenilor și demonstrând abilitatea noastra de a-i ajuta să-și valorifice potențialul lor.

Limbajul nostru

Limbajul nostru este entuziasmant și profund, rezonand cu oamenii care sunt pregătiți să înceapă o călătorie autentică de descoperire a sinelui și dezvoltare interioară.

Mesajul nostru ajunge la oameni cu situații de viață de tot felul, și este datoria noastră să împărtășim competența noastră cu ei asigurându-ne că sunt încrezători în calatoria lor interioară.

Știm că primul pas spre vindecare poate fi provocator și vulnerabil, așa că suntem atenți să folosim un limbaj cuprinzător și primitor asigurând persoanele ca intențiile noastre sunt cele mai bune.

Deși limbajul este metaforic, ne facem timp să explicăm ceea ce vrem să spunem, publicul poate avea încredere în noi doar dacă întelege ce spunem, de aceea vrem să ne asigurăm ca înțeleg la ce să se aștepte de la noi și ce trebuie să facă.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/20230201_130710_0000.png
PACHET PROMO

10% Reducere

1 ședință BQH sau QHHT + 4 ședințe Kundalini Bodywork
bt_bb_section_top_section_coverage_image