fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
IRINA AMARINEI

Despre Irina

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Irina Amarinei este Practician QHHT (Hipnoză de vindecare prin câmpul cuantic) Nivelul 2, Practician Kundalini Bodywork Nivel 2, Practician BQH (Hipnoza Regresiva) și Life Coach. Originară din România, Irina s-a mutat în Italia unde experiențe și provocări neașteptate aveau să-i schimbe complet cursul vieții.

La vârsta de doar 27 de ani ai Irinei tatăl acesteia îmbolnăvit grav. Fiindu-i alături, avea sa treacă peste provocările lui de sănătate dar, in curând si ale ei. Fiind copleșită de un vertij care o bloca in casa si care a tintunit-o timp de doi ani departe de lumea din exteriorul casei, Irina a cerut ajutor Universului cu toata ardoarea si încrederea.

O sursă infinită de înțelepciune profundă și cunoaștere se află în fiecare dintre noi și este accesibilă tuturor.
https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/01/semnatura-irina.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Decizia și hotărârea Irinei de a se ridica din acea situație a primit răspuns iar după ce a accesat conștiința ei interioară, a început să facă acupunctura, să citească cărțile unor profesori excepționali precum Eckhart Tolle, Dr. Joe Dispenza, Osho, etc care i-au schimbau viața și a început să practice yoga și meditație zilnic. În două luni, ea și-a vindecat vertijul, a simțit ca trăiește pentru prima oară după mult timp și a început să vadă lumina infinită a Universului. Și-a dat seama că în orice moment, putea alege să găsească curajul de a trăi în deplină aliniere cu sinele ei autentic, sau ar putea alege să renunțe. Nu a existat cale de mijloc.

Gata să înceapă într-o călătorie către adevăratul ei sine, Irina a plecat din Italia și a călătorit în India pentru a practica Kundalini, Vipassana și Nadabrahma. Apoi, a vizitat piramidele Egiptului și Mexic și a urmat șapte cursuri cu Dr. Joe Dispenza. Aceste întâlniri multi-senzoriale captivante au ajutat-o ​​pe Irina să realizeze că a fost creatorul propriei ei vieți și că tot ceea ce avea nevoie era deja în interiorul ei. Când s-a întors la „viața reală”, a făcut-o ca o persoană diferită. Ea a simțit ca trăiește și își percepe viața pentru prima dată după o lunga perioada de timp. În cele din urmă a simțit că era într-un echilibru perfect, indiferent de ce se întâmpla în jurul ei.

Timp de peste un deceniu, Irina s-a cufundat în hipnoză, fizica cuantică, legea atracției, meditație și învățăturile spirituale budiste, taoiste și hinduse, înainte de a deveni certificată ca practician QHHT, BQH, Kundalini Bodywork și Life Coach. Astăzi, ea își îndrumă cu experiență clienții să exploreze dincolo de granițele conștiinței umane, dându-le puterea de a înlocui credințele auto limitative cu posibilități cuantice nelimitate – în cele din urmă îndrumându-i să acceseze frecvențele care le permit să se reconecteze cu adevăratul lor sine.

Irina crede că,

Dacă lumea interioară este în armonie, lumea exterioară este în mod natural și ea în echilibru.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/20230201_130710_0000.png
PACHET PROMO

10% Reducere

1 ședință BQH sau QHHT + 4 ședințe Kundalini Bodywork
bt_bb_section_top_section_coverage_image