fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Crezul

Ce cuvânt minunat, nu este așa? Orice pe acest Pământ a pornit de la Crez. Știința, politica, religiile, familia, totul este cuprins în „CREZ”. Dar ce este această încredere pe care noi suntem convinși că o oferim din propriul arbitru? Cum putem să ne dăm seama că nu este o manipulare?

Atunci când gândim cu propria minte, când ce spune celălalt ai analizat dar ai și simțit din inimă, intuiție și știi că este adevărat pentru tine, atunci merită să depui această minunată și puternică unealtă în ceea ce ai auzit dar știi și simți că este spre binele tău, a celorlați, a umanității, a întregului (tot ce există).

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/crezul-2.jpeg

Dacă analizezi doar prin intermediul minții tale atunci, dat fiind faptul că vii cu un bagaj din trecut, cu siguranță nu este real ci doar o satisfacție egoică. Dacă este doar mintea pentru că așa știi tu cel mai bine dar nu te informezi foarte bine, nu informații de genul așa a spus nu știu care, media sau internetul, atunci este doar ego-ul care vrea să fie satisfăcut.

Dacă analizăm doar prin intermediul inimii noastre și oferim toată încrederea fără a gândi doar pentru a ne agăța de ceva care să „ne salveze”, atunci intervine așa minunata „îndobitocire” până la urmă, fiindcă așa ai ales.

Coerența dintre creier și inimă este ceea ce face omul să fie puternic, să se simtă bine cu el însuși și în acest cadru nu pot avea loc manipulările decât atunci când vrea el și cum vrea el.

Ce te faci când mergi prin viață, legat la ochi de cele mai multe ori pentru că celălalt a spus ceva și dacă e soțul, soția, medicul, specialistul în nu știu ce domeniu, iar tu crezi pentru că „așa trebuie” și nu te informezi și îți pui toată încrederea oarbă, s-ar putea să te rănești și rănile pot fi destul de adănci și irecuperabile.

Te îmbrățișez cu iubire!
Irina