fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Creează

februarie 8, 2023by irina
Creează

Atunci când îți pui o intenție și ții cu tot dinadinsul să se îndeplinească (sub orice formă) atunci poți din start să uiți că aceasta se va îndeplini! Și dacă chiar se va îndeplini pentru că ai muncit până ți-ai dat ultima resursă de energie sau sănătate atunci oricum nu vei fi fericit. Atunci când pui o intenție fii sigur că s-a îndeplinit deja și comportă-te ca și cum este deja împlinită.

Dacă tu ții cu tot dinadinsul să se îndeplinească este ca și cum nu crezi pentru că te gândești la ea în viitor, nu în prezent, nu ca și cum este aici și acum în prezent, ci undeva foarte departe de tine!

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Creeaza-1.jpg

Dacă tu o vezi în viitor în loc să o simți ca fiind deja împlinită în prezent atunci devine o dorință, devine “îmi doresc acel ceva” din lipsă sau frică, nu o vezi ca pe o realitate, ca pe ceva ce meriți.

Și dacă tu simți lipsa sau frica atunci Universul îți va trimite ce tu ești, ce tu de fapt transmiți! Universul nu știe de cuvinte, știe de tine ca întreg și ceea ce ești ca întreg (gânduri și sentimente) asta îți va trimite înapoi, situații și oameni care să îți multiplice ceea ce ești.

Ca să crezi ceva ce nu vezi, ce nu percepi cu simțurile tale trebuie să ai încredere și credință în Creatorul a tot ce există (Univers, Dumnezeu sau credința fiecăruia). Trebuie să crezi atât de mult încât să nu existe nici o urmă de dubiu!

Atunci când pui intenția combinată cu emoția ca și cum s-a îndeplinit deja și lași totul în mâinile Creatorului fără să ai nici o urmă de dubiu, abia atunci legea atracției va funcționa.

Nu te îngrijora în cât timp se va îndeplini, cum și de ce. Simte doar că meriți și urmează-ți pașii care țin de prezent, cu plăcere, liniște și încredere.

Creatorul îți va arăta căile pentru a ajunge unde vrei! Tu trebuie să stai în prezent ca să le vezi.

Intuiția te va ghida mereu prin viață. Intuiția este starea când mintea și inima sunt în concordanță, când ceea ce urmează să faci pare foarte natural și bine, când e liniște în interiorul tău.

Nu te lăsa păcălit de minte, de frici sau limite pe care le aveai în trecut! Când observi că mintea începe să îți pună piedici spune STOP și schimbă imediat gândurile! Fiind tot timpul ancorat în prezent vei putea face asta.

Foarte important este să îi mulțumești Universului sau Dumnezeu (sau credința fiecăruia) în fiecare zi cu sufletul deschis pentru tot ce ai și pentru tot ce ești! Orice vrei să se materializeze gândește-te la acel ceva cu fericire și iubire în prezent. Dacă simți lipsa nu se va materializa niciodată.

Te îmbrățișez cu iubire,

Irina