fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Creatorul vieții tale? Tu!

februarie 9, 2023by irina
Creatorul-vieții-tale

Da, tu ești Creatorul propriei tale vieți! Știu, poate fi greu de crezut dar așa este, tot ce experimentăm în viața noastră de fapt este în interiorul nostru. Și bineînțeles că intră mintea în acțiune și spune “nu se poate, sunt așa datorită vieții pe care am avut-o, tata care m-a bătut, soțul care nu mă respecta, societatea, banii, lipsa sănătății, etc”.

Da… așa este, sunt programe implementate de societate, familie, etc de mic copil și acceptate de noi pentru că altceva nu știam. Sunt programe crezute de noi de-a lungul timpului pentru că am fost în poziția de victime și am crezut mai mult ce se întâmplă în exteriorul nostru decât am crezut în noi și faptul că ne putem crea propria viață așa cum ne dorim și aici mă refer la percepții.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Creatorul-vietii-tale-1.jpg

Pe mine ce m-a ajutat foarte mult să îmi schimb percepțiile au fost meditatiile.
Meditația este un mijloc de a fi tu cu tine 100%, de a te uita în interiorul tău și a-ți liniști gândurile. E de ajuns 20 de minute pe zi, pentru început. Nu trebuie să stai în poziția lotus sau nu știu ce minunății. Stai 20 de minute într-un loc liniștit, cu căștile în urechi și pune-ți o melodie liniștitoare, fii atent la respirație, nu lua gândurile sau emoțiile care vin personal, uită-te din exterior la ele și ele vor trece, nu încerca să faci eforturi să le schimbi, acceptă-le, nu le băga în seama ca și cum nu sunt ale tale.

Este absolut normal să îți vină tot felul de gânduri sau emoții, cel puțin până te obișnuiești. Și nu te gândi că nu faci corect. De fapt emoțiile și gândurile care îți vin reprezintă subconștientul tău. Aici trebuie lucrat în viața de zi cu zi (nu în meditații). Trebuie să te cunoști pe tine, să îți cunoști subconstientul ca să poți lucra cu tine. Dacă nu te cunoști pe tine cum poți să lucrezi și să depășești anumite stări (și automat ce se întâmplă în viața ta)?

Nu mai da vina pe ceilalți, nu vei schimba nimic niciodată! Ieși din poziția de victimă și fii creatorul propriei tale vieți!
Primele meditații vor fi putin mai grele până se obișnuiește corpul și mintea (sunt persoane care intră foarte bine în stare deja de la primele meditații) dar apoi, când devine un obicei, crede-mă, nu mai poți sta o zi fără.

Meditațiile te ajută foarte mult să faci față la tot ce se întâmplă în viața ta. Încearcă să nu treacă o zi fără să meditezi și vei vedea rezultate bune după o perioadă scurtă de timp.

Preferabil este să faci meditațiile dimineața ca să își începi ziua cu o energie bună dar dacă nu se poate dimineața atunci poți face la orice oră din zi. Seara nu este indicat pentru că vei fi energic slăbit de ce ai făcut în ziua respectivă.
Înainte de a începe o meditație pune o intenție forte clară, simte intenția cu tot corpul și crede în ea (ex: mă simt energic, mă simt fericit, simt iubire pentru viață). Poți pune intențiile tale de bani, casa, familie, sănătate sau ce iti dorești dar ce este cel mai important este sa simți sentimentul acelei intenții (ex: îți dorești bani, ce sentiment îți dă banii? sentimentul de libertate…)

Apoi încearcă să rămăi în starea respectivă de-a lungul zilei orice s-ar întâmpla. Încearcă să nu reacționezi emoțional sau să judeci oamenii sau situațiile pentru ca nu vei mai fi pe aceeași vibratie cu intenția iar ca acel lucru sau situație sa apăra in viața ta trebuie sa iti ții aceeași vibrație cu intenția.

Te îmbrățișez cu Iubire,
Irina