fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Claritate asupra vieții!

februarie 9, 2023by irina
Claritate-asupra-vieții

În articolul anterior am povestit experiența avuta in India. După acea experiență devenisem atât de conștientă de tot ce gândeam, simțeam și vorbeam încât mă vedeam din exterior. Vedeam toată minunăția vieții, toate limitele și toate fricile mele. Abia când am început să mă concentrez pe Iubirea de sine am început să mă simt extraordinar de bine și de echilibrată.

Cu cât te concentrezi pe trecut, pe experiențele nu tocmai bune, cu atât readuci sentimentele de frică, frustrare sau furie în prezent. Și cu atât mai mult vei fi mai neliniștit și mai departe de a fi fericit.
Mintea nu face diferența dintre o realitate pe care o experimentezi acum sau o amintire (emoție din trecut). Deci dacă readuci sentimente de furie în prezent, din trecut, vei crea un viitor prin prisma acestor sentimente.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Claritate-asupra-vietii-1.jpg

TRECUT-PREZENT-VIITOR unul și același lucru. Singurul timp pe care poți să îl schimbi este timpul prezent – trebuie să conștientizezi ce simți, cum vrei să te simți și să schimbi acum acele sentimente schimbându-ți percepțiile.
Pe mine m-a ajutat foarte mult să conștientizez prezentul cartea “Puterea Prezentului” de Eckhart Tolle. E minunat să stai în prezent și să iei lucrurile așa cum sunt fără a judeca, fără a te ingrijora de viitor și fără a acționa din frică.

Da, este o muncă grea… dar când ajungi să fii conștient în prezent, în fiecare moment al vieții tale, atunci cu adevărat poți spune că trăiești liber. De ce este o muncă grea? Pentru că ai fost programat să gândești, să vezi, să simți și să te comporți 20…50 de ani și nu se poate într-o zi să îți schimbi total percepțiile și mentalitatea.
Eu știu că suntem mai puternici decât programele din noi implementate de societatea în care trăim, și ca putem face aproape tot ce ne propunem.

Vă îmbrățișez cu iubire!!!