fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ce s-ar putea întâmpla BINE?

februarie 8, 2023by irina
Ce-s-ar-putea-întâmpla-BINE

Când au ceva de făcut sau apare o nouă situație în viața lor, majoritatea oamenilor se întreabă: “Care ar fi cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla?”. Sau, chiar dacă nu se întreabă, mintea lor face diferite scenarii. Dar dacă punem întrebarea “Care ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla în această situație?”. Atunci mintea îți va da răspunsuri pozitive și vei vedea acel ceva dintr-o altă perspectivă.

Atunci când te gândești la ce este mai bine vei face acel lucru cu o altă energie, cu un alt avânt și cu o percepție sănătoasă! Fă un exercițiu acum! Închide ochii și gândește-te care ar fi cel mai minunat lucru care ți s-ar putea întâmpla.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Ce-s-ar-putea-intampla-BINE-1.jpg

Dacă într-o situație pe care o ai (sau în cazul în care ai ceva de făcut) apar tot felul de temeri și mintea pune tot felul de piedici, pune-ți această întrebare și se schimbă pe loc starea. Vei vedea “binele” din acel “rău”. Pune-ți această întrebare în fiecare zi, închide ochii și simte-ți inima, simte liniștea și întreabă-te CARE AR FI CEL MAI MINUNAT LUCRU CARE MI S-AR PUTEA ÎNTÂMPLA?

După ce îți dai răspunsul lasă-te în mâinile lui Dumnezeu, Universului (sau credința fiecăruia) și, bineînțeles, urmează pașii trimiși de Dumnezeu, Univers (sau credința fiecăruia) urmeză-i cu aceeași stare și dacă iar e ceva care te deranjează întreabă-te din nou.

Te îmbrățișez cu iubire!!!

Irina