fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Atragi-ce-energie-ai

Un atom este 99.99999 energie spune fizica cuantică. Totul în Univers, inclusiv noi oamenii, suntem formați 99% atomi și dacă atomii sunt 99.99999 energie atunci noi ce suntem? Corect, energie.

Universul-este-in-interiorul-tău

Oamenii, în general, dau vina pe ce se întâmplă în viața lor pe ceilalți, pe bani, pe situații, etc. Dar cum putem fi liniștiți și fericiți dacă ne “îngrijim” mereu de exterior sau ne îngrijorăm de ceea ce se întâmplă în viața noastră sau îi învinovățim pe ceilalți

Vulnerabilitate-sau-Slăbiciune

Mulți cred că vulnerabilitatea înseamnă slăbiciune – așa credeam și eu, eram mereu “puternică”, niciodată nu spuneam când nu eram bine, afișam mereu masca de copil și apoi de femeie puternică până când “puterea” asta m-a pus la pământ.

Timpul-Potrivit

În trecut încercam să îi învăț pe cei din jurul meu (prieteni, cei din familie) cum să aibă o viață mai bună dar nu vroiau să audă sub nici o formă.

Perfectionismul

Iubirea înseamnă acceptare cu tot cu “defecte”. Dacă tu nu te iubești pe tine cu tot cu defecte cum poți să îl iubești pe celălalt în totalitate, cu tot cu defectele lui?

Maestrii

Maestrii

februarie 9, 2023by irina

Toți oamenii care ne apar în cale ne sunt “maeștri” – de la fiecare avem de învățat ceva. Dar cel mai bun “maestru” pentru mine am fost eu.

Legea-Atracției

Până în prezent am interacționat cu multe joburi. Nu am găsit satisfacție sufletească nici în joburile avute, nici în poziția de lider de firmă.