fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Atragi ce energie ai!

februarie 9, 2023by irina
Atragi-ce-energie-ai

Un atom este 99.99999 energie spune fizica cuantică. Totul în Univers, inclusiv noi oamenii, suntem formați 99% atomi și dacă atomii sunt 99.99999 energie atunci noi ce suntem? Corect, energie.

Dacă suntem 99% energie, emoțiile și gândurile sunt vibrații de energii conectate la tot ce există, adică tu ca întreg atragi ce ești. Prin prezență, meditație și credință ne putem schimba mentalitățile, gândurile și putem crea tot ce ne dorim. Iubirea este cel mai puternic sentiment și din iubire putem creea, este puntea spre tot.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Atragi-ce-energie-ai-1.jpg

Simțurile noastre ne păcălesc, auzul, văzul dar și mintea cu mentalitățile venite la pachet din experiențe trecute.
Gândește-te la tine ca la o energie! Când simți iubire va veni mai multă, când te simți energic și sănătos va fi mai mult, când te simți complet nu îți va mai lipsi nimic.

Și pentru că trăim totuși în lumea asta care are o altă perspectivă asupra vieții (prin lipsă și separare) tu trebuie să îți vrei atât de mult bine încât nimeni și nimic, ceea ce vezi sau auzi să nu îți schimbe energia, pacea și liniștea interioară și iubirea de sine.

Repet, meditația este cel mai bun mijloc pentru a te ajuta. Și atunci când tu te schimbi oare ceilalți din jurul tău când văd că ești fericit fără un motiv anume nu vor vrea și ei fericirea și liniștea asta? Și oare de unde începe schimbarea? Numai din interiorul nostru.

Nimeni și nimic nu ne poate face să ne simțim compleți, poate doar pe moment sau pentru o perioadă, câteva luni, câțiva ani. Dar dacă tu ai încredere în tine pentru că ești parte din Dumnezeu iar dacă Dumnezeu este iubire atunci tu ce ești în natura ta? Dacă tu prin suferința ta te-ai îndepărtat de la iubirea de sine automat te-ai îndepărtat și de iubirea lui Dumnezeul din tine.

Oare nu este momentul oportun să te reaproprii de iubirea de sine? Oare gândurile rele despre ceilalți, frica de a nu a avea bani sau ego-ul chiar sunt importante? Sau Iubirea, Unitatea, Respectul pentru ceilalți și Încrederea totală în Univers, Dumnezeu, Divinitate este Adevărul?

Avem în fiecare secundă posibilitatea de a alege cum vedem lucrurile, sunt două variante, una prin Iubire-Unitate, a doua prin Frică-Separare. Prezența și făcând meditații vă ajută.

Recomand cartea “Puterea prezentului” de Eckhart Tolle.
“Dacă vrei să găsești secretele Universului gândește totul în termeni de energie, frecvență și vibrație” – Nikola Tesla

Te îmbrățișez cu iubire!!!
Irina