fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ascultă-ți pasiunea interioară

februarie 9, 2023by irina
Ascultă-ți-pasiunea-interioară

Am schimbat multe joburi – nici una însă nu mi-a oferit împlinirea pe care o am astăzi. Dacă faci ceva din pasiune nu trebuie să îți faci nici o grijă, banii vor veni! Satisfacția pe care o ai făcând munca din pasiune este de nedescris. Nu vei simți „problemele” care apar ca pe niște greutăți, le vei simți ca pe niște pași pe care trebuie să îi urmezi și ți se vor deschide uși atât de ușor încât nu vei crede că totul este atât de real.

Faptul că faci munca din pasiune, din iubire, atrage, așa cum știm, energia pozitivă și tot ce vrei să realizezi o să meargă lin și fără greutăți. Sunt oameni care spun “Da, dar trebuie să și mâncăm” – o vorbă din popor. Să nu ai nici un dubiu, lucrurile făcute din iubire, fără frică, nu au cum să îți ofere în schimb decât ceea ce dai – iubire, liniște, fericire. Universul îți dă exact ce percepții și sentimente ai.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/asculta-ti-pasiunea-interioara-1.jpg

Am văzut mulți oameni care sunt nefericiți doar pentru că fac lucrurile pentru bani și atât. Dacă nu te apreciezi și spui că tu nu vrei bani iar primești ce transmiți. Până la urmă suntem oameni, trăind în acest timp, și avem nevoie să fim și stabili din punct de vedere economic pentru a avea o minte liniștită.

Deci… BALANȚĂ! Ai încredere când începi să faci ceva din pasiune – Universul, Dumnezeu (sau credința fiecăruia) te va ajuta chiar dacă la un moment dat, în anumite situații pot să apară ceva impedimente. Nu lăsa teama să te acapareze, ai încredere în tine!…

Te îmbrățișez cu iubire!
Irina