fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ai depășit cu adevărat?

februarie 8, 2023by irina
Ai-depășit-cu-adevărat

În viața fiecăruia există oameni care în trecut au avut conflicte și nu au putut trece peste. După ce lucrezi cu sufletul tău, cu conștiința ta, o perioadă și te simți bine, încrezător că ți-ai schimbat modul de a vedea viața în bine, eu sunt de părere că ar trebui să faci un test să vezi dacă este așa.

Gândește-te la o situație “neplăcută” – la un conflict pe care l-ai avut în trecut. Atunci vezi cu adevărat dacă ai lucrat îndeajuns la tine, dacă ți-ai schimbat percepțiile. Dacă nu te mai deranjează nimic și situațiile conflictuale le iei ca pe niște lecții, dacă te gândești la acea persoană cu înțelegere și compasiune atunci, ai ajuns într-un punct unde poți spune că ești fericit, că nimic din exterior sau din trecut nu îți va mai influența starea, că tu decizi și hotărăști cu adevărat ce simți și ce faci în viața ta.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/ai-depasit-cu-adevarat-1.jpg

Dacă încă simți nervozitate, supărare, dezamăgire lângă acea persoană sau acea situație, trebuie să realizezi că încă te conduce trecutul sau ceilalți din jurul tău.

Împacă-te, încearcă să vezi din altă perspectivă pentru binele tău, asta dacă îți dorești liniște și dacă îți vrei binele. Mai ales dacă încă mai ai contact sau o relație cu acea persoană (poate fi un membru al familiei cu care ai de a face destul de des sau poate chiar zilnic sau o veche cunoștință) trebuie să ajungi la un echilibru!…

Te îmbrățișez cu iubire!…
Irina