fbpx

ENERGYNET - IRINA AMARINEI

 
ARTICOLE

Despre Minte, Trup & Suflet

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

A fi sau a-ți dori

februarie 8, 2023by irina
a-fi-11

Majoritatea dintre noi au auzit, cu siguranță, de Legea Atracției. Cum funcționează cu adevărat aceasta, cum o poți înțelege ca să o pui în aplicare și să vezi și să simți rezultatele reale, vom discuta acum. În primul rând ai nevoie să lucrezi la imaginație și încrederea în sine. Cu cât crezi mai mult în gândurile tale planificate și ordonate, în dorințele proiectate, cu atât mai mult vei vedea și vei simți efectele Legii Atracției.

https://irinaamarinei.com/wp-content/uploads/2023/02/Articol-8-p-800x507-1.jpg

Important este acum, în prezent, să te comporți ca și cum ai deja acele lucruri dorite, să simți prezența lor și să te bucuri de ele ca și cum în secunda asta sunt în fața ta (orice ar fi: sănătate, bani, iubire, etc). Important este să crezi dar să nu fii pătimaș. Să nu fie doar o dorință fixistă și să nu ții cu tot dinadinsul să se realizeze pentru că atunci este ca și cum nu crezi ci doar îți dorești din lipsă acel lucru.

Imaginează-ți că ai deja acel ceva (orice ar fi: sănătate, bani, iubire, etc) ca și cum ai tricoul negru de pe tine. Simte dualitatea dorință-împlinire, necesitate-realitate, vreau-am. Mulțumește-i zilnic Universului sau lui Dumnezeu (sau credința fiecăruia) pentru asta! Mulțumește-i nu ca să îți trimită ci pentru că ai deja!

Comportă-te ca și cum ai deja tot ce își dorești si nu te lăsa păcălit de realitatea pe care o simți și o vezi prin ochii altora. Imaginația și încrederea este totul. Dacă îți dorești sănătate imaginează-ți în meditație și în realitate că deja ai asta! Nu sta pe lângă oameni care să îți vorbească de lipsa de sănătate sau cărora să le fie milă! Nu le permite asta pentru că vei atrage mai multă lipsă dacă crezi ce spun ei. Fii încrezător, crede mai mult în tine, în forțele tale interioare, crede mai mult în ceea ce nu percepi cu simțurile, crede că ești Creatorul propriei tale vieți și vei vedea schimbări majore în timp. Nu spun că este ușor dar știu că se poate. Ai grijă ce simți și ce gândești! Lipsa a ceva atrage mai multă lipsă dacă nu îți educi imaginația și gândirea. Cu cât vei crede mai mult în tine cu atât mai mult îți construiești singur și sigur viața! Fă o încercare pentru început cu ceva mic și vei vedea rezultate.

Te îmbrățișez cu iubire,

Irina